PAMTIMO JE KAO IRIS IZ FILMA KAD PORASTEM BIĆU KENGUR: Poznata glumica danas živi u Americi, a fotografijom iz detinjstva raznežila je društvene mreže! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

slatko

PAMTIMO JE KAO IRIS IZ FILMA KAD PORASTEM BIĆU KENGUR: Poznata glumica danas živi u Americi, a fotografijom iz detinjstva raznežila je društvene mreže! (FOTO)

Stars -

Marija Karan živi i radi u Los Anđelesu, a pre četiri godine udala se za holivudskog producenta Džoela Lubina sa kojim ima sina Marka Lea. Iako živi u Americi, srpska glumica se često seti uspomena koje je asociraju na njen život u Srbiji.

foto: Stefan Jokić

Tako je na Instagramu objavila svoju fotografiju iz srednje škole, tačnije iz đačke knjižice, uz koju je napisala i dirljivu posvetu.

"Bila je zaturena među stvarima moje drugarice, ni jedna ni druga nismo bile svesne toga. Danas smo ponovo stupile u kontakt i smejale se ovoj slici. I ako nečija mama ima moju sliku sa fakulteta, molim da mi javi. I nju sam izgubila. A i drugarica i ja smo se u međuvremenu odselile iz Beograda, ali naše prijateljstvo je opstalo. Ponosna sam", napisala je Marija i dodala haštagove #zemunskagimnazija i #munze.

Ovaj komentar je izazvao posebnu sreću kod Zemunaca koji su se odmah odazvali u komentarima.

Marija Karan se proslavila ulogama Iris u filmu "Kad porastem biću kengur", Teodore u "Četvrtom čoveku", Maje u seriji "Ljubav, navika, panika" koja je osvojila Srbiju.

#Newkicks love ❤️ #prettyshoesprettyworkouts ❤️

A post shared by Marija Karan (@marakaran) on

Kurir.rs/ Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track