Kontrashow

KAKO SI, CARE? NEPRIJATNO PITANJE ZA NIKOLU RAĐENA Voditeljka ga pitala kako se osećao kada su ga proglasili NASILNIKOM (VIDEO)

Stars

Srpski olimpijac i reprezentativac Nikola Rađen već dugo je na meti srpskih medija i tabloida. Prilikom gostovanja u emisiji Kontrashow govorio je o svojim počecima, olimpijadi, ćerkama, Ani Kokić i spekulacijama o tome da je nasilnik.

Kao životne uzore navodio je mirne, tihe i povučene ljude. Kaže da svoj savršeni život zamišlja upravo tako, a na pitanje da li je uvek miran i povučen, odgovara da to najbolje znaju protivnički igrači.

foto: Kurir Televizija, Nikola Anđić

U proteklih nekoliko meseci, veoma aktuelna bila je vest o navodnom fizičkom sukobu sa Rađenovom partnerkom. Bio je veoma izričit i pomalo ljut kada je video ovo pitanje, a kakve nam je odgovore dao videćete u emisiji.

foto: Kurir

U ovom iskrenom i emotivnom intervjuu osvrnuo se na omiljene pesme u kafani, na pobedu i zlatnu medalju, na osećaj koji je imao kada je uzimao zlatnu medalju ispred skupštine i mnoge stvari koje su obeležile njegovu sportsku, ali i profesionalnu karijeru.

Jedno od teških pitanja za Nikolu Rađena bilo je i da odgovori kako se osećao kada su ga proglasili nasilnikom.

foto: Kurir televizija

- Znaš kako sam se osećao? Rekao sam ok, situacija je takva. Hajde da rešimo ovo i onda smo krenuli jedno po jedno, što telefonima, što sastancima. Bilo je raznih situacija i da neko pogleda popreko i situacija "gde si, care". Ali, to je iza mene - objasnio je Nikola Rađen u Kontrashow-u.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: