PRVA ZAJEDNIČKA FOTKA RAĐENA I MILICE NAKON ŠTO GA PRIJAVILA ZA NASILJE! Zaboravili na sve, evo šta joj je sada javno poručio!
Foto: Printscreen

zaboravili na sve

PRVA ZAJEDNIČKA FOTKA RAĐENA I MILICE NAKON ŠTO GA PRIJAVILA ZA NASILJE! Zaboravili na sve, evo šta joj je sada javno poručio!

Stars -

Milica Ristić 1. aprila prijavila je svog dečka vaterpolistu Nikolu Rađena za nasilje u porodici, ali je par ubrzo izdao saopštenje gde su naveli da je to bio samo nesporazum.

Njih dvoje su nastavili vezu, a Milica se nedavno pojavila na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, gde je izjavila da ne želi krivično da govi svog vanbračnog partnera i da je sve što se sve što je među njima bilo toga dana incident koji se nikada pre a ni kasnije nije dogodio.

Nikola Rađen, Milica Ristić
foto: Sonja Spasić, Printscreen/Instagram

Rađen je sada prvi put od skandala objavio fotografiju sa pevačicom, uz koju joj je čestitao rođendan.

- Srećan rođendan, Lolo - napisao je Nikola, a Milica je ovu fotografiju dodala na svoj stori.

Nikola Rađen
foto: Printscreen

U saopštenju se podseća da je 1. aprila, dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je kontaktiran od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i u konsultaciji sa istim je prema Nikoli Rađenju, od strane policijskih službenika Policijske stanice Stari grad određena hitna mera privremene zabrane učiniocu da kontaktira pevačicu i prilazi joj. Hitna mera je potom produžena za još 30 dana rešenjem dežurnog sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu.

- U toku postupka tužilaštvo je pribavilo izveštaj nadležnog centra za socijalni rad kojim je utvrđeno da ne postoji potreba za daljim izricanjem mera zaštite od nasilja u porodici i da je stepen rizika od ponavljanja nasilnog oblika ponašanja nizak. Uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu M.R. tužilaštvo je donelo odluku da se protiv N.R. ne pokreće krivični postupak - saopštilo je tužilaštvo.

Milica Ristić, Nikola Rađen
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:15

OGLASILA SE ANA KOKIĆ NAKON OBJAVE DA RAĐEN IMA NOVU DEVOJKU! Otkrila u kakvim je sad odnosima sa bivšim suprugom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track