Foto: Printskrin/Instagram

nova afera

OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE! Zbog nasilja u porodici RIKI MARTIN će se naći pred licem pravde, on tvrdi: SVE JE LAŽ!

Pop kultura
> 11:45h

Riki Martin je negirao kao "potpuno lažne" optužbe o porodičnom zlostavljanju nakon što je izdat nalog zabrane prilaska osobi koja je presavila tabak i obratila se sudu jer je izložena nasilju.

Protiv pevača je podneta prijava po Zakonu 54, poznatom i kao Zakon o sprečavanju nasilja u porodici. Međutim, vlasti još nisu otkrile ime podnosioca prijave.

foto: Profimedia

Advokati pevača tvrde da su „optužbe protiv Rikija Martina, koje su dovele do naloga za zaštitu podnosioca prijave, potpuno lažne i izmišljene.“

- Čvrsto smo uvereni da će naš klijent Riki Martin biti u potpunosti potvrđen kao nevina osoba kada se otkriju prave činjenice o svemu ovome.

Policija je, inače, pokušala da uruči zabranu prilaska Martinu u Doradu u Portoriku osobi koja je podnela tužbu protiv njega, ali nije uspela da pronađe slavnog pevača, izjavio je portparol policije Aksel Valensija.

foto: Tomasz Zolnierek / Alamy / Alamy / Profimedia

Bez obzira na to, biće održano ročište na kojem će sudija odlučiti da li nalog treba da ostane na snazi ili da se ukine. Prema pisanju medija, takve naredbe u Portoriku obično ostaju na snazi najmanje mesec dana.

Zanimljivo je da podnosilac prijave nije uopšte prvo kontaktirao policiju, kako je uobičajeno, što bi podrazumevalo razmatranje da li ima dovoljno dokaza za podizanje optužnice, već je otišao pravo na sud.

Riki Martin je prodao više od 70 miliona ploča širom sveta, osvojio je dva Gremija i pet Latino Gremija. Doživeo je ogroman uspeh sa brojnim pesmama, posebno sa Livin’ La Vida Loca iz 1999. koja je bila veliki hit i u Srbiji.

foto: Youtube screenshot

Kurir.rs/Metro/People

Bonus video: