DUGUJE MI 1.000.000 $, DA NIJE BILO MENE, PROPAO BI! Bivša menadžerka Rikija Martina podnela tužbu, evo šta sve traži od njega!
Foto: Youtube screenshot

haos u najavi

DUGUJE MI 1.000.000 $, DA NIJE BILO MENE, PROPAO BI! Bivša menadžerka Rikija Martina podnela tužbu, evo šta sve traži od njega!

Pop kultura -

Bivša poslovna menadžerka slavnog pevača Rikija Martina (50) tvrdi da joj je pop zvezda dužna nešto više od milion dolara, a sada je i podnela tužbu pokušavajući da vrati deo novca koji zaslužuje, piše TMZ.

Riki Martin
foto: Profimedia

Rebeka Draker navela je u pravnim dokumentima kako je zastupala pevača od 2014. do 2018. godine, te da je on ponovno angažovao nakon dve godine, u maju 2020., kada su njegov "lični i profesionalni život bili u totalnom haosu".

Bivša menadžerika tvrdi da je ona zaslužna što su mu se život i karijera vratili u red. Ona je rešavala njegove ugovore vezane za snimanja pesama, turneje i dogovarala sponzorstva i da mu je pomogla da zaradi milione dolara na svojoj nedavnoj severnoameričkoj turneji s kolegom i pevačem Enrikeom Iglesiasom (47).

Rebeka Draker
foto: Profimedia

Osim toga, Draker je takođe izjavila da ga je upravo ona zaštitila 2020. godine kada mu je pretio prekid odnosno krah karijere jer je angažovala vrhunske advokate koji su rešili stvar, a Riki je iz cele priče izašao neoštećen.

Za sav svoj trud i rad trebalo je da dobije proviziju u iznosu od tri miliona dolara, koje joj Martin nikad nije dao. Izjavila je da je manipulisao njome i lagao je, što je na kraju prisililo da odustane od saradnje u aprilu ove godine.

Kada je istrajala u tome da dobije svoj novac, Martin joj je navodno počeo da preti kako bi je učutkao i zahtevao je da potpiše ugovor o tajnosti, što je ona odbila.

Draker sada tuži pevača za tri miliona dolara, plus sudska odšteta. TMZ je pokušao da kontaktira pevača, ali on se još uvek nije oglasio.

Riki Martin
foto: Printscreen Instagram

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:23

IMAO SAM VELIKE POTRESE U ŽIVOTU! Branislav Lečić otvorio dušu: Optužbe Danijele Štajnfeld su nešto NAJGORE ŠTO MI SE DESILO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track