Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

Javila se Kuriru

PSIHIJATAR BI TREBALO DA GA KOMENTARIŠE! Nikolina Pišek odgovorila svekru Miši Grofu na jezive optužbe da je UBILA Vidoja

Stars

Od smrti istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek i Miša Grof vode neprestane ratove preko medija.

Naime, Miša Grof je sada u emisiji uživo izneo niz jezivih optužbi, kao i to da je Nikolina ubila njegovog sina Vidoja.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Nikolina me je zvala pre sedam-osam dana sa nepoznatog broja da me pita zbog čega joj se ne javljam i zbog čega je mrzim, na šta sam joj ja rekao: "Ubila si mi jedino dete, kako da te ne mrzim", rekao je Miša u emisiji "Premijera-vikend specijal.

Tim povodom oglasila se Nikolina za Kurir i svekru poručila samo jedno:

"Nemam komentar, hvala. Ovo bi trebao komentarisati neki psihijatar", rekla je kratko Nikolina.

foto: Aleksandar Jovanović Cile, Shutterstock, Nenad Kostić

Miša Grof je u intervjuu za Kurir ekskluzivno citirao prepisku između njegovog naslednika i snajke, u kojoj ona navodno traži pare od Vidoja, tvrdeći da je to radila gotovo svakodnevno. Miša Grof nam je ispričao i šokantnu tvrdnju da Nikolina stoji iza pljačke apartmana na Hrvatskom primorju Kaštel stari, koja se desila pre skoro dve godine, kad je njoj i Vidoju nestao nakit iz sefa u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 u kešu.

Da li biste nam otkrili neki detalj iz dnevnika?

- To je previše pikantno i sve je još sveže. Iz dnevnika sam saznao da je moj Vidoje svakog meseca morao da šalje njenoj ćerki i nekom njenom dečku iz Edinburga određenu svotu novca. Postoje sve uplatnice na Hanu Leonardo. Možeš misliti, da nisu oni potomci Leonarda da Vinčija?! Ma on ih je sve finansirao. U dnevnicima ima materijala da ti se zavrti u glavi. Ja sam njih sklonio kod jedne osobe od poverenja jer ih je Nikolina više puta tražila, čak je išla i u policiju zbog dnevnika i telefona.

foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Printscreen, Dalmatinski portal/ Printskrin

Kurir.rs/M.Milojević

Bonus video: