Foto: Printscreen/Instagram

UŠLE ZAJEDNO U BIZNIS

OVO JE ODVRATNO! KAKO TO MOGU DA RADE?! Bivša žena i ćerka slavnog glumca ZAJEDNO SNIMAJU sadržaj za odrasle! Ljudi su ZGROŽENI!

Pop kultura

Ćerka glumice Denis Ričards, Semi Šin, koju je Ričards dobila sa slavnim Čarlijem Šinom, podelila je vest na OnlyFansu o novoj "porodičnoj saradnji".

- Kao što znate, uskoro ću snimati sa svojom majkom - napisala je 18-godišnja Semi.

- Ako se javiš, pobrinuću se da ti pošaljem poseban i slatki video nas obe - dodala je.

Obožavatelji su ubrzo izrazili svoja mišljenja o tome na društvenim mrežama, a većina komentara bila je upućena direktno Ričards.

- Kao majka dve ćerke smatram da je ovo vrlo uznemirujuće. Volim svoje devojke, ali ovo je toliko odvratno - bio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

- Ko to, dođavola, radi sa svojim detetom? To je krajnje neprimereno - napisao je drugi korisnik.

Međutim, čini se da 51-godišnja Ričards i njena ćerka ne mare za negativne komentare dok dele fotografije na društvenim mrežama, a neki su čak bili impresionirani njihovom saradnjom.

- Ikonično! Sviđa mi se činjenica da si nakon što si dobila sve te negativne reakcije zbog podrške svojoj ćerki koja se pridružila OnlyFansu završila tako da si napravila svoj nalog - glasio je jedan komentar na društvenim mrežama.

Na veliko razočaranje svog oca, Semi se nedavno pridružila platformi sa sadržajem za odrasle, a nedugo zatim isto je uradila i njena majka.

(Kurir.rs)

Bonus video: