SLAVNI GLUMAC SE HVATA ZA GLAVU: Posle ćerke i BIVŠA ŽENA počela da zarađuje na sajtu za odrasle! Objavljuju EKSPLICITAN SADRŽAJ
Foto: Printscreen/Instagram

NE ODOBRAVA TO

SLAVNI GLUMAC SE HVATA ZA GLAVU: Posle ćerke i BIVŠA ŽENA počela da zarađuje na sajtu za odrasle! Objavljuju EKSPLICITAN SADRŽAJ

Pop kultura -

Glumica Denis Ričards, koju mnogi pamte po ulozi u filmu ''Divlja igra'' i ''The Real Housewifes of Beverly Hills'' krenula je stopama svoje 18-godišnje ćerke Semi Šin, te je otvorila profil na kontroverznoj aplikaciji za odrasle, OnlyFans.

Vest da je njena jedva punoletna ćerka Semi otvorila profil na ovakvoj društvenoj mreži koja pretežno nudi eksplicitne fotografije koje devojke prodaju saznala se pre nekoliko dana, a sada je svoj profil poželela da ima i majka.

Denis se nada da će njen novi profil na stranici osnažiti žene da poseduju svoju priču i žive autentično verne sebi i do sada je objavila dve fotografije obožavateljima koji su pretplaćeni.

Glumica je promovisala svoj profil na Instagramu deleći crno-beli snimak sebe kako duva balon od žvakaće gumu i napisala: "Leto je!!! Moje omiljeno doba godine. Trenutno razgovaram sa svima vama na #onlyfans. Ja ću lično odgovoriti na sve vaše poruke."

Obožavatelji na njen profil mogu da se pretplate za 25 dolara mesečno.

Na komentare o njenoj ćerki koja je odlučila da bude na ovakvoj stranici Denis ju je odbranila.

"Volela bih da imam samopouzdanja koje ima moja 18-godišnja ćerka. I takođe ne mogu da osuđujem njen izbor. Ja sam pozirala za ''Wild Things'' i' 'Playboy''. Iskreno govoreći, ni njen otac ne bi trebalo da je osuđuje'', rekla je osvrnuvši se na oca 18-godišnje Semi, popularnog ljubavnika i glumca Čarlija Šina.

Popularni glumac ne bi se složio s bivšom suprugom.

''Ne odobravam ovo", rekao je za E! News.

"Ali budući da to nisam u mogućnosti da sprečim, pozvao sam je da ostane otmeno, kreativno i da ne žrtvuje svoj integritet", rekao je glumac.

"Ona sada ima 18 godina i živi s majkom. Ovo se nije dogodilo pod mojim krovom'', napomenuo je.

Čarli i Denis počeli su da se zabavljaju 2002. godine, a ubrzo nakon toga su se i venčali. Zajedno imaju dve ćerke: Semi i Lolu, a brak su prekinuli 2006. godine nakon brojnih Čarlijevih preljuba po kojima je glumac ostao vrlo poznat. 2018. godine, Denis se udala za Arona Fajpersa, s kojim ima ćerku Elois.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track