Foto: Youtube printscreen

samo strani dizajneri

PRVA DAMA BAHATOSTI: Lidija na sebi uvek nosi HILJADE EVRA, Milu je ljubav iz srednje škole! Evo čime se bavi žena predsednika CG

Lidija Đukanović, žena crnogorskog predsednika, svog supruga prati godinama na događajima, a u medijske stupce dolazi uglavnom zbog skupih komada odeće koje "prošeta".

Crna Gora
> 09:35h

Kako piše u biografiji predsednika Crne Gore, košarka je "kriva" za srednjoškolsku ljubav na "prvi pogled" s košarkašicom "Budućnosti", pravnicom Lidijom, devojačko Kuč, s kojom se oženio posle osam godina zabavljanja.

Imaju sina Blaža i, kako Lidija kaže, Mila voli ne zato što je njen suprug i funkcioner, već što je "svaki dan bez njega izgubljen".

Supruga predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, Lidija, vlasnica je vrednih nekretnina u Podgorici.

FOTO: Printscreen/Facebook
FOTO: Profimedia, Instagram Printscreen
FOTO: EPA / Boris Pejovic
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Li­di­ja je za­po­sle­na u Pr­voj ban­ci, gde je naj­ve­ći po­je­di­nač­ni ak­ci­o­nar njen de­ver Aco Đu­ka­no­vić, prenosili su cg mediji u prošlosti.

Čini se ipak da je najveću pažnju javnosti dobijala u modnim istupima na pojavljivanjima sa svojim suprugom. Tako su je prozivali zbog haljine koja košta 3.500 evra, a u kojoj se pojavila prošle godine na predsedničkoj večeri u Parizu.

Lidija je nedavno bila i zvezda NATO samita u Madridu, koja se pojavila u izazovnoj cvetnoj haljini sa otvorenim dekolteom.

Prva dama Crne Gore Lidija Đukanović zapanjila je sve i 2019. godine, kada je je na godišnjem zvaničnom ručku Prvih dama, koja je organizovana u okviru 74. zasIedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku, nosila torbu iz nove kolekcije brenda "Dior", njena omiljena marka, koja košta 4.100 evra.

Kurir.rs