Foto: Profimedia

ISTRAŽIVANJE POKAZALO

OVO JE NAJŠOKANTNIJA ISTINA O NEVERNIM MUŠKARCIMA: Evo po kom principu biraju LJUBAVNICE! Nikad ne biste pogodili!

Žena

Prevare odavno nisu toliko iznenađenje. Paradoksalno, veće iznađenje je kada čujete da se neki ljubavni par ne vara međusobno, poštuje i podržava.

Svima nekada u vezi ili braku naiđu "crne" misli i loše pomisli kako bi nas naš partner prevario sa nekom lepšom i zgodnijom ženom iz našeg okruženja. Ipak, ovo će vam možda dati jasniji odgovor kako muškarci biraju ljubavnice.

Naime, sprovedeno istraživanje u kojem je učestvovalo 1.300 ispitanika pokazalo je da bi čak 27 odsto muškaraca, u slučaju da su nezadovoljni svojom vezom, pokušali da zavedu koleginicu s posla!

foto: Shutterstock

Iako se, na prvi pomen ljubavnice, zamišlja neka neverovatno seksepilna žena, istina je da to ne mora biti tako, već je to često samo osoba koja je bliska muškarcu i koju vam je verovatno pominjao u nekom trenutku.

Dakle, muškarci za ljubavnicu obično biraju neku ženu koju već poznaju.

foto: Profimedia

Naravno, ima i onih koji bi želeli da upoznaju nekog novog i imaju seks na jedno veče, a zatim nastave sa svojim životom kao da se ništa nije desilo.

Podatak koji će probuditi sumnju u gotovo svakoj ženi je da je čak 99 odsto ispitanih muškaraca (doduše, ispitanici su sa sajta za upoznavanje preljubnika) već imali aferu ili ozbiljno razmišljaju o tome da je započnu. Većina njih kao motiv navodi seks koji bi zadovoljio sve njihove potrebe.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video: