Foto: Printscreen/Instagram

JEZIVO

UHAPŠENA ZVEZDA SAJTOVA ZA ODRASLE! Tvrde da je radila OVO prekrivena KRVLJU dečka, nakon što ga je UBILA: Oglasio se i advokat!

Ludi svet

Manekenka i influenserka Kortni Kleni (25), koja je za posao koristila ime Kortni Tejlor, a koja je u javnosti poznata zahvaljujući spotu koji je snimljen još 2015. godine, uhapšena je i prebačena u ustanovu za mentalno zdravlje nakon što je nože, ubila svog dečka, 3. maja ove godine.

foto: Printscreen/Instagram

Kortni, koja inače zarađuje preko platforme za odrasle "Onlyfans", je sada uhapšena, a njen advokat Frenk Prijeto nije mogao da sakrije iznenađenje:

- Potpuno sam šokiran, naročito što smo sarađivali sa istragom i ponudili da se Kortni dobrovoljno preda ako bude optužena. Jedva čekamo da osvetlimo njeno ime na sudu.

Kortni i njen dečko, koji se bavio trgovinom kripotovalutama, bili su u vezi manje od dve godine, a njihov odnos bio je veoma buran. Par se početkom godine preselio u Majami, a stanari ove zgrade imali su više pritužbi na Kortni i njenog partnera pa su čak tražili da se isele. Advokat Prijeto rekao je njegova klijentkinja bila primorana da ubode Obamselija nakon što ju je on zgrabio za vrat.

foto: Printscreen/Instagram

Kleni je tog dan pozvala hitnu i tvrdila da je ubila partnera u samoodbrani. Snimljena je prekrivena krvlju na svom balkonu neposredno nakon incidenta. Porodica Obamselija napisala je na Instagramu da ne veruje Kortni i zahtevaju da ona bude optužena za ubistvo.

- Videli smo video zapise na kojima Kortni ljubi svoje pse dok je bila pokrivena krvlju mog brata, i opušteno pije u hotelskom baru nekoliko dana kasnije, dok je moj brat ležao u mrtvačnici - napisao je brat misleći na snimke koji prikazuju Kleni u hotelu "Grand Beach" u Majamiju nekoliko dana nakon tragedije.

foto: Printscreen/Instagram

Njen advokat odbacuje ove optužbe kao lažne govoreći da je Kortni tog dana bila sa svojim ocem.

(Kurir.rs)

Bonus video: