Foto: Profimedia

ŠOK

SRPSKI REPREZENTATIVAC NAPRAVIO PROBLEM: Samo što je postao kapiten ODBIO je da igra utakmicu! Hoće kod Murinja PO SVAKU CENU

Fudbal

Iako je nedavno postao kapiten Torina, Saša Lukić je, navodno, napravio veliki problem tom klubu pošto je odbio da putuje na prvu utakmicu u sezoni.

Odlazak Andree Belotija koji još uvek nema klub, otvorio je prostor za reprezentativca Srbije koji je u Torino stigao 2016. godine. Trener Igor Jurić mu je pružio poverenje i dao kapitensku traku, ali nedugo nakon toga došlo je do problema.

Italijanski "Tutosport", Lukića je stavio na naslovnu stranu, a uz njegovo prezime stoji reč "šok".

Novinar ovog lista doneo je informaciju da fudbaler veznog reda želi da napusti klub i da pređe u Romu koju od prošle sezone vodi Žoze Murinjo.

Navodi se čak i da je Lukić poručio Juriću da više ne računa na njega i da je sigurno da neće igrati na otvaranju Serije A.

Torino prvu utakmicu igra u subotu od 20.45 kada gostuje Monci, a po svemu sudeći igraće bez jednog od najboljih igrača.

Lukić je odigrao odlično na pripremama, ali i na utakmici Kupa protiv Palerma. U pobedi rezultatom 3:0 postigao je gol i upisao asistenciju.

Kurir sport