Foto: Cubankite / Shutterstock.com, Andrea Raffin / Shutterstock.com, Profimedia

uh

BRUTALAN RAT BIVŠIH! Procurilo da je Anđelina Džoli TUŽILA Breda Pita zbog OVE STVARI pa je zato bio pod FBI istragom

Pop kultura

Andželina Džoli je identifikovana je kao anonimna osoba, odnosno Džejn Do koja je u aprilu ove godine pokrenula optužnicu protiv obaveštajne agencije SAD, a sve zbog svog bivšeg supruga Breda Pita.

foto: Profimedia

Naime, ona je pod lažnim imenom pokrenula tužbu u kojoj se navodi da je istražni biro tužiteljki uskratio pristup evidenciji koja se odnosi na istražne navode da je ženin "tadašnji muž … fizički i verbalno napao" nju i njihovu decu dok je putovala privatnim avionom pre nekoliko godina", a sve to po Zakonu o slobodi informisanja.

Naravno, to nije prvi put jer je rat bivših supružnika prilično brutalan svih ovih godina.

foto: Profimedia

Osim toga zanima je kako je slučaj zaključen bez ikakvih posledica po Pita. Da podsetimo, 2016. Džoli je prijavila bivšeg supruga za nasilje nad sinom Medoksom, a sve se odigralo tokom leta u privatnom avionu.

Osim toga sada se saznalo da je u optužnici navedeno kako je u celoj svađi Pit svoju tadašnju suprugu polio pivom i povredio lakat.

foto: Profimedia

Pit je takođe navodno odveo Anđelinu u zadnji deo aviona, uhvatio je za ramena i tresao je dok je vikao: "Uništavaš ovu porodicu!".

foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bredov tim je negirao sve optužbe. Nakon incidenta, specijalni agent se zatim sastao sa pomoćnikom američkog tužioca i zaključio da neće pokrenuti krivične prijave, zbog čega je Anđelina anonimno podnela tužbu na osnovu Zakona o slobodi informacija protiv FBI-a kako bi pribavila dokumente u vezi sa federalnom istragom protiv Breda.

foto: Cubankite / Shutterstock.com, Andrea Raffin / Shutterstock.com, Profimedia

Nakon istrage, FBI je oslobodio Pita svih nedela u incidentu, koji se dogodio tokom leta privatnim avionom, a potpadao je pod nadležnost savezne vlade.

(Kurir.rs)

Bonus video: