Foto: ATA images

verovali ili ne

ŠOK TRANSFORMACIJA NATAŠE BEKVALAC: Preko dana obična mama, a uveče vamp riba! HIT FOTKE

Stars

Nataša Bekvalac ne zna gde udara od posla prethodnih meseci.

Ona važi za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, pa tako tokom nedelje ima i po četiri-pet nastupa širom regiona.

foto: ATA images

Kako je poznato da obožava more i da ne voli da se na duže vreme odvaja od svojih mezimica, Nataša koristi svaku priliku da svoje ćerke povede sa sobom. Posebno kada su u pitanju letnje destinacije, gde se trudi da spoji lepo s korisnim, pa da posle nastupa, odvoji nekoliko dana da sa svojom porodicom uživa u morskim avanturama.

Tako je bilo i ove godine, pa je nekoliko dana provela i na Crnogorskom primorju, gde je tokom noći imala nekoliko vezanih nastupa širom obale, dok su prepodnevni sati i popodneva bili rezervisani za uživanje pored mora i bazena.

foto: ATA images

Nju su paparaci uslikali u utorak na beogradskom aerodromu, i to prilikom dolaska iz Crne Gore. Bekvalčeva je u pratnji svojih ćerki nosila velike kofere, obučena u sivu široku majicu i pantalone sa velikim naočarima za sunce, dok na licu nije imala ni trunku šminke.

foto: ATA images

Sutradan, Nataša se transformisala u pravu vamp ribu na nastupu na jednom prestoničkom splavu.

Na njemu se ona pojavila u crnom providnom trikou sa perjem i dugom pletenicom do poda, koji su bez teksta ostavili sve prisutne. Ova kreacija istakla je njenu savršenu figuru.

foto: ATA images

Ona je svoju publiku zabavljala do ranih jutarnjih časova, a narednih dana je čekaju velike pripreme za američku turneju, koja počinje početkom septembra.

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video: