NATA SE POJAVILA U VRUĆEM IZDANJU, PA OTVORILA DUŠU O ŽIVOTU: Hani želim da manje pati od mene! A izjava Ane Nikolić ju je ZATEKLA
Foto: ATA images

BEZ DLAKE NA JEZIKU

NATA SE POJAVILA U VRUĆEM IZDANJU, PA OTVORILA DUŠU O ŽIVOTU: Hani želim da manje pati od mene! A izjava Ane Nikolić ju je ZATEKLA

Stars -

Pevačicu Natašu Bekvalac prilično je zbunila izjava njene koleginice Ane Nikolić, koja se ticala pripadnika LGBT populacije i predstojećeg Europrajda, koji će se u septembru održati u Beogradu.

Pre nego što je čula šta je Nikolićeva izjavila, Nataša je dobila komplimente na račun izgleda koji je, kako kažu, nikad bolji, na šta je istakla:

Nataša Bekvalac
foto: ATA images

- Kao da sam se vratila na neki prelepi, iskreni put, a to je da se zadovoljavam malim stvarima - da su mi deca dobro, da su mi roditelji dobro, svi koje znam... I baš sam srećna. Mir je najbitniji, a večito tragamo za nemirom i uzbuđenjima koja tako kratko traju, a ustvari onda se vraćamo onome čemu svaki čovek u biti treba da teži, balans i mir - objasnila je Nataša, koja je potom odgovorila na komentare da će njena ćerka Hana "preuzeti njenu slavu".

- To mi liči na neku vrstu konkurencije, a kako majka i ćerka na bilo koji način mogu da budu konkurencija? Želim da u svakom smislu manje pati od mene, da bude mnogo bolja od mene, vanserijska.

Nataša Bekvalac
foto: ATA images

Godinama unazad važi priča da na estradi prava prijateljstva ne postoje, da svi jedni drugima podmeću noge, sa čim Nataša nije saglasna:

Nataša Bekvalac
foto: ATA images

- Imam najlepša iskustva. Ne mogu da kažem da sam stekla prijatelje, zavisi šta podrazumevate pod tim. Moja prijateljstva su uglavnom duga i intenzivna, ali smatram da ima predivnih ljudi. Možda zato što sam blagonaklona i jako naklonjena ženama, kod mene nikada nećete naći tu vrstu energije kao takmičenje, poređenje... Navijam za žene, znam koliko je teško raditi ovaj posao i jako cenim žene koje rade ovaj posao.

Na kraju razgovora, novinari su upitali Natašu kako komentariše provokativnu izjavu Ane Nikolić na temu Europrajda i pripadnika LGBT populacije. Pevačici se ne dopada ideja o "paradiranju" - istakla je da ni ona ne paradira s krstom vičući:"Strejt sam", a Nataša je bila zbunjena kada su joj novinari rekli šta joj je koleginica izjavila.

Ana Nikolić
foto: ATA Images

- Ne liči mi to na nju. Ja ovo nisam razumela... Niste ni vi? Zajedno smo u tome (smeh). Ana je dobronamerna osoba, nemojte da joj zamerite, možda joj se omaklo - zaključila je Nataša.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

05:30

NATAŠA BEKVALAC SA OSMEHOM NA LICU OTKRILA DA LI IMA NOVOG DEČKA! Za Kurir TV otvorila dušu, evo šta je sve rekla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track