Foto: Jussi Nukari / Shutterstock Editorial / Profimedia

SVI KOMENTARIŠU

DŽONI DEP PONOVO NA STUBU SRAMA: Njegov najnoviji potez RAZBESNEO ceo svet! Ljudi ZGROŽENI zbog njegovog nastupa na MTV nagradama

Pop kultura

Pojavljivanje Džonija Depa na dodeli MTV Video Music Awards 2022. izazvalo je različite reakcije gledalaca širom sveta koje su iznosili i na internetu, prenosi Page Six.

- Imati Džonija Depa kao MTV-jevog "Moon man-a" i te kako je dobar izbor - stoji u jednom tvitu, dok drugi pak ne odobrava povratak glumca.

- Pojavljivanje Džonija Depa na dodeli MTV-jevih nagrada u malenoj ulozi "Moon man-a" stvarno je je**** odvratno - napisao je drugi korisnik Tvitera.

foto: MTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Neki tviteraši su pak odobrili Depovo kratko pojavljivanje na dodeli nagrada, pohvalivši i MTV.

- Čuti Džonija Depa kako govori da mu je trebao posao je prilično smešno, ali morate biti dobro upućeni u Depovu dramu kako biste znali o čemu se radi. Uz to, svaka čast ekipi MTV Video Music Awards-a jer su oklevetanom čoveku dali priliku da se vrati u centar pažnje - piše u jednom tvitu.

Na samo nekoliko sekundi, 59-godišnji Džoni Dep se publici obratio putem holograma, odeven kao "Moon man", zaštitni znak pomenute dodele nagrada, koji se dodeljuje pobednicima.

- Hej, znaš šta? Trebao mi je posao - našalio se Dep.

Tokom njegovog prvog pojavljivanja, u pozadini se mogla čuti pesma LL Cool J-a "Mama Said Knock You Out", čime je MTV možda hteo da aludira na glumčevu toksičnu vezu s bivšom suprugom, Amber Herd.

Dep se sporadično pojavljivao tokom cele ceremonije, a tokom drugog segmenta dodele se javio s još jednom šalom, rekavši: "Samo želim da znate da sam dostupan za rođendane, bar micve, venčanja, bdenja... Sve stare stvari."

U jednom sinoćnjem, posebno popularnom tvitu, jedan korisnik je naglasio da "Holivud voli da podseća sve žive da vole da zaštite zlostavljače. Daće sve od sebe da to učine" - ističe se u tvitu.

- Džoni Dep nema nikakve stvarne veze s MTV-jevim nagradama - naglasio je korisnik.

Prema svim nedavnim događajima, izgleda da se Depova karijera oporavlja poprilično brzo i dobro.

Osim nastupa na dodeli MTV-jevih nagrada, Dep bi trebao da režira film o italijanskom umetniku Amedeu Modiglianiju i producira film s Alom Paćinom i Berijem Navidijem, a prema TMZ-u, potpisao je višegodišnji ugovor kako bi nastavio da se pojavljuje ​​kao zaštitno lice Diorove najprodavanije kolonjske vode Sauvage.

(Kurir.rs)

Bonus video: