MANESKIN ŠOKIRAO NA MTV DODELI NAGRADA: Damijano pokazao GOLU ZADNJICU, basistkinji provirile BRADAVICE, a fanovi OVO zameraju
Foto: Michael loccisano / Getty images / Profimedia

MTV IH CENZURISAO

MANESKIN ŠOKIRAO NA MTV DODELI NAGRADA: Damijano pokazao GOLU ZADNJICU, basistkinji provirile BRADAVICE, a fanovi OVO zameraju

Pop kultura -

Ako će se po nečemu pamtiti ovogodišnja dodela nagrada MTV VMA 2022, onda će to sigurno biti gola zadnjica Damijana Davida iz italijanske grupe Maneskin i gole grudi Viktorije De Angelis, barem ako pitate brojne obožavatelje.

Tokom njihove izvedbe pesme "Supermodel" dogodila se mala nezgoda s Viktorijinim kostimom. Naime, samo nekoliko trenutaka nakon što je započeo njihov performans, basistkinja je imala problema sa svojim topom koji joj je malo pao, te otkrio golu dojku i bradavicu.

Damijano David, Moneskin
foto: Printscreeen Youtube

Viktoria De Angelis bila je žestoka na bini kada su ih okružili plesači, no kako su svi skakali i plesali, tako je i njen top "poskočio" i otkrio previše.

22-godišnjakinja nije se dala omesti, te je nastavila da svira bas. MTV je odlučio da to cenzuriše, pa je prikazivao prazna sedišta u dvorani, a to se nije svidelo gledaocima.

"MTV, razočarali ste nas. Odlučili ste da ne prikažete nastup! Umesto toga, vi više puta prikazujete prazna sedišta! Pa što je s vama?! Upropastili ste im nastup. Dugujete Maneskinu izvinjenje", glasio je jedan od brojnih komentara na Tviteru.

"Mislim stvarno, Niki (misli se na Niki Minaž, op.a.) može da simulira masturbaciju na bini, ali Viktorija iz Maneskina ne može da pokaže pokrivenu bradavicu? Zaista MTV?", glasio je drugi komentar.

"Stvarno je sje*** da ste ih isekli samo zbog njenog topa. Čak niste ni prebacili kameru na druge članove benda, već ste ih u potpunosti cenzurisali. Nepošteno", glasio je treći.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track