Foto: Printscreen

ogromna tuga

VELIKA TUGA U DOMU NAŠE POZNATE GLUMICE Pre pola godine ostala bez majke, sada doživela još jedan BOLNI gubitak: Tuga je BESKRAJNA

Kultura

Glumica Vjera Mujović je doživela veliku tugu. Naime, ona je putem društvenih mreža podelila sa svojim pratiocima da joj je otac preminuo.

- Prof. Dr Trifun J. Mujović (1939-2022) Najdraži moj pape, tuga je beskrajna. Utjeha je da Te tamo čeka Ljiljana i da sigurno od ranog jutra otvaraš vrata neke nove dječije ‘nebeske ordinacije’. Slava Ti, moj tihi, mirni, veliki oče! Tvoja Vjeročka.

foto: Printscreen

Dobila je brojne izjave saučešća.

Glumica je krajem marta takođe podelila tužne vesti da je ostala bez majke.

- Dr Ljiljana Mujović rođena Mandić (1942-2022). Nema smrti, samo svetlost! Moja Likica je otišla među zvezde. Mila moja majčice, sretni ti zvezdani puti! Volim Te beskrajno! - pisala je glumica tada.

Vjera Mujović je srpska pozorišna i filmska glumica, član Narodnog pozorišta, koja je zaštitni znak Skadarlije. Sem glumom, bavi se muzikom, pisanjem i prevođenjem, izdala je dve knjige, a snimila je i dva CD, na francuskom i ruskom.

Pored uloga u Srbiji je nastupala i u inostranstvu Sankt Peterburgu, Moskvi, Parizu (Dueti, Molinos, Le Bifteck, Spleen).

(Kurir.rs)

Bonus video: