OGROMNA TUGA U DOMU NAŠE POZNATE GLUMICE: Moja Likica je otišla među zvezde, mila moja, sretni ti zvezdani puti
Foto: Damir Dervišagić

potresno

OGROMNA TUGA U DOMU NAŠE POZNATE GLUMICE: Moja Likica je otišla među zvezde, mila moja, sretni ti zvezdani puti

Kultura -

Velika tuga u domu naše poznate glumice Vjere Mujović. Naime, ona je putem Instagrama podelila sa svojim pratiocima da joj je majka preminula.

- Dr Ljiljana Mujović rođena Mandić (1942-2022). Nema smrti, samo svetlost! Moja Likica je otišla među zvezde. Mila moja majčice, sretni ti zvezdani puti! Volim Te beskrajno! - piše u potresnoj objavi poznate glumice.

Mnogi poznati su joj u kometarima izrazili saučešće zbog velikog gubitka.

Vjera Mujović je srpska pozorišna i filmska glumica, član Narodnog pozorišta, koja je zaštitni znak Skadarlije. Sem glumom, bavi se muzikom, pisanjem i prevođenjem, izdala je dve knjige, a snimila je i dva CD, na francuskom i ruskom. Pored uloga u Srbiji je nastupala i u inostranstvu Sankt Peterburgu, Moskvi, Parizu (Dueti, Molinos, Le Bifteck, Spleen).

Inače, ona je od 2015. godine u srećnom je braku sa nemačkim lekarom Štefanom Prajsom, a njihovo venčanje bilo je sve samo ne uobičajeno.

Poznata glumica svog sadašnjeg supruga upoznala je u avionu, na letu za Mongoliju, a venčanje je na iznenađenje mnogih usledilo na istom mestu.

Nakon nekoliko meseci veze Vjera i Štefan verili su se na Siciliji, a zatim se venčali u avionu Beograd-Istanbul, na Đurđevdan 2015. godine, u prisustvu kumova i najbližih članova porodice.

Nakon ove neobične ceremonije organizovali su crkveno venčanje u Beogradu, koje je takođe bilo nesvakidašnje budući da je Štefan Nemac, pa su u Sabornoj crkvi molitve čitane i na srpskom i na nemačkom jeziku.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

05:33

PRVI PUT POSLE 2 GODINE DR JANKOVIĆ IZNEO POZITIVNE PROGNOZE: Čeka nas mirno proleće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track