Foto: Profimedia

Da li je moguće?

DEKA (99) SE RAZVODI OD SVOJE (96) ŽENE! Brak im uništila TAJNA koju je od supruga krila 60 GODINA: Otvorio je fioku i našao OVO!

Žena

Svet je potresla vest o razvodu 99-godišnjeg Italijan od njegove 96-godišnje supruge nakon 77 godina zajedničkog života.

Naime, ovaj Italijan, koji je u sudskim dokumentima identifikovan kao Antonio C. pronašao je dokaze da ga je njegova supruga Rosa C. varala pre 60 godina, nakon čega je rešio da otpočne brakorazvodnu parnicu.

foto: Profimedia

On je pred Božić prošle godine u komodi pronašao ljubavna pisma koja su razmenjivali njegova supruga i njen bivši ljubavnik u staroj komodi, a priča je tek sada dospela u javnost, prenosi "abcnews". Suočio se sa svojom ženom, Rosom C., koja je navodno priznala aferu, i pokušala da ga ubedi da ne odustaje od njihovog braka.

Međutim, uprkos tome što su proveli osam decenija u zajednici, prezreni Antonio C. je nastavio sa procesom brakorazvodne parnice. U dugom braku dobili su petoro dece, dvanaestoro unučadi i jedno praunuče, navodi se dalje.

Poreklom su sa Sardinije, Antonio C. je navodno upoznao Rozu C. 1930-ih dok je služio kao deo italijanskih karabinjera - oružanih snaga - u njenom rodnom Napulju.

Italijanska štampa je ukazivala na južnjačku krv para kao "okidač" raskida.

Kada se razvod Antonija i Roze C. završi, oni će postati najstariji razvedeni par i preuzće počasnu titulu od Britanaca Bertieja i Džesi Vud, 98-godišnjaka, koji su se razveli 2009. godine nakon 36 godina braka.

(Kurir.rs)

Bonus video: