Foto: Ana Paunković

oglasila se glumica

LAKU NOĆ JOŠ JEDNOM ZLIKOVCU: Milena Radulović pružila podršku žrtvama predatora iz škole jahanja!

Crna Hronika

Mlada glumica Milena Radulović koja je prva za seksualno zlostavljanje prijavila učitelja glume Miroslava Miku Aleksića, pružila je podršku K. Š. i ostalim devojkama koje su za isto krivično delo prijavile kaskadera i instruktora jahanja M. Đ. (68).

Aleksić, koji je uhapšen posle prijave Milene Radulović, kojoj su se pridružile i druge njene koleginice koje su išle na časove kod vlasnika škole glume, podsetimo, uhapšen je u januaru prošle godine, i pred Višim sudom u Beogradu se i dalje vodi postupak protiv njega.

foto: Printscreen

- Najveća podrška na svetu hrabroj K. Š. i devojkama - napisala je Milena Radulović na svom Instagram nalogu uz veliko srce.

Žrtva

Ćutanju je došao kraj

Na svom Instagramu oglasila se i K. Š. koja je M. Đ. prijavila za seksualno zlostavljanje.

- Ćutanju je najzad došao kraj. Ovakvi ljudi su "normalni" i ovakvi događaji se masovno prećutkuju u našem društvu. Zahvaljujući divnim ženama u sistemu i medijima, ove priče imaju šansu da budu ispričane, i da žrtve dožive neki oblik pravde - napisala je K. Š. i dodala: - Svim devojkama koje su ikada doživele bilo šta slično: nisi mu jedina, nisi sama, nije okej, nije sramota, ima ko da sluša i razume, ima kome da se prijavi! - napisala je devojka.

Inače, i juče uhapšeni M. Đ. bio čovek filmske industrije. Kao kaskader, sa svojim konjima, učestvovao je u snimanjima filmova "Neretva" i "Nemanjići". MUP je saopštio da je da se M. Đ. sumnjiči da je kao odgovorno lice jednog konjičkog kluba u Barajevu, od 2010. do 2021. izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad polaznicima njegove škole jahanja od kojih su neke bile maloletne.

foto: Instagram

- Otkud sad "toliko toga"? - samo se više ne ćuti. - napisala je Milena Radulović na Instagramu i dodala: - I neće se ćutati. Ima ko da čuje. Vremena se menjaju. Dobro jutro K. Š. , laku noć jednom zlikovcu - napisala je u porukama podrške mlada glumica.

Kurir.rs