Foto: Kurir televizija

velika zvezda

POSEBAN TRETMAN ZA GLUMICU: Nina Seničar, umesto smeštaja kod Ere u Meljaku, tražila stan u Beogradu na vodi!

Stars
> 10:50h

Jedna od najlepših Srpkinja, manekenka i televizijsko lice Nina Seničar nekoliko godina bavi se glumom, a za svoj angažman u Srbiji ima iste uslove kao u Holivudu, saznaje Kurir. Proteklog leta ona je u domovini snimala seriju "Popadija" i više od dva meseca živela je u stanu u Beogradu na vodi, za koji je produkcija mesečno navodno plaćala oko 5.000 evra.

foto: Igor Loss

Produkcija je imala opciju da Ninu smesti u motel pevača Ere Ojdanića za 500 evra mesečno. Glumica je u startu postavila druge uslove, pa je bila smeštena u stanu s pogledom na Savu i svaki dan bi po nju na snimanje dolazio vozač. - Nina nam je bila komšinica nekoliko meseci. Snimala je neku seriju kod nas. Nismo je viđali svakog dana, ali je bila redovna u teretani i na bazenu. Lepa je kao i na malim ekranima i bez šminke - ispričale su za Kurir njene komšije, koje nisu želele da se slikaju.

foto: Kurir

Prema informacijama sa sajtova agencija za nekretnine, za stan u Beogradu na vodi mesečno je potrebno izdvojiti između 3.000 i 5.000 evra. Pozvali smo za komentar i Ninu Seničar, ali se nije javljala do zaključenja broja.

foto: Shutterstock

Serija "Popadija" emitovaće se na Prvoj televiziji, ali još nije poznat datum prikazivanja. Glumičinog muža u seriji igra Dejan Bućin, koji živi i radi u Nemačkoj.

- Desa koju igram u seriji puna je empatije, a to je ono što nam svima u ovo vreme fali. Kada sam dobila scenario, bila sam odmah sigurna da moram da odem na audiciju za ovaj lik. Posle, kako sam sve više čitala scenario, ulazila sam u lik sve dublje. Sličnost između Dese i mene je samo u činjenici da obe imamo veze s radom u inostranstvu, ali je meni sada posebno drago što imam priliku da radim na domaćem terenu - izjavila je Nina na druženju s novinarima.

foto: Aleksa Borković

Srpska voditeljka Nina Seničar posle snimanja serije udala se za glumca Džeja Elisa u jednom zamku u Toskani, u Italiji. Par je krajem 2019. dobio ćerku Noru Grejs. Njihova trenutna baza je Holivud, gde su kupili kuću vrednu četiri i po miliona dolara, a nalazi se u Spolding skveru, istorijskom kvartu Los Anđelesa, poznatom po raskošnim predratnim vilama. U ovom mirnom i elegantnom delu zapadnog Holivuda, koji je prvih decenija prošlog veka osmislio arhitekta Albert Star Spolding, žive zvezde, ali i ljudi od stila i ukusa koji mogu da izdvoje dva miliona dolara, koliko se kreću cene prosečnih kuća.

foto: Ana Paunković, Kurir, Printscreen/Instagram

Prve komšije Anastasija i Nemanja Gudelj

Zgrada u Beogradu na vodi u kojoj je živela Nina Seničar zapala je za oko poznatom fudbaleru Nemanji Gudelju. Na istom spratu je nekoliko nedelja živeo sa svojom porodicom i devojkom Anastasijom Ražnatović, ćerkom Svetlane Cece Ražnatović.

Kurir.rs

Bonus video: