UDALA SE NINA SENIČAR! Voditeljka izgovorila sudbonosno DA u ovom DVORCU: Venčanje ČIST LUKSUZ, kostalo čitavo bogatstvo!
Foto: Profimedia

ČESTITAMO

UDALA SE NINA SENIČAR! Voditeljka izgovorila sudbonosno DA u ovom DVORCU: Venčanje ČIST LUKSUZ, kostalo čitavo bogatstvo!

Pop kultura -

Srpska voditeljka Nina Seničar je nakon višegodišnje veze sa glumicem Džejom Elisom napokon izgovorila sudbonosno "da" i to u jednom zamku u Toskani u Italiji.

Nina Seničar
foto: Profimedia

Nina Seničar odabrala je da se njen najvažniji dan životu desi u čuvenom zdanju "Villa Mangiacane".

- O venčanju nisu želeli da pričaju u javnosti pre nego što je održano. Izbor je pao na današnji dan, a poslužilo ih je vreme, pa su sve vreme uživali na otvorenom po prelepom, sunčanom danu. Na venčanje nimalo nisu štedeli - kazao je izvor "Blica" blizak ovom paru.

- Želeli su da baš sve bude kao iz bajke, a organizacija je koštala čitavo bogatstvo. Na meniju je bilo delikatesa i pića sa svih strana sveta, dok je Nina nedavno imala devojačko veče, na kom je okupila sve prijateljice. Teško im je bilo da sve drže u tajnosti, al' se sav trud oko svadbe i te kako isplatio - dodaje naš izvor.

- Da budem iskrena, što sam starija, nostalgija me sve više muči. Kada sam živela u Italiji, dolazila sam baš retko, a sad kada živim na drugom kraju sveta, u Srbiju dolazim na svaka dva meseca - kroz osmeh je nedavno rekla Nina i dodala:

- Svakodnevno vežbam, ne samo zbog fizičkog izgleda, već i zbog mentalnog zdravlja. Uvek, gde god da sam i kakve god da su mi obaveze, nađem vremena da odradim dobar trening. Nikada ne idem na spavanje pre nego što detaljno očistim i hidriram lice i nekoliko puta nedeljno koristim prirodne pilinge i maske.

(Kurir.rs)

Bonus video:

14:33

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track