Foto: Kurir/S.S.

tuga u bačkom petrovcu

KUPILA SAM SANDUK MALOM ANĐELU, NE ZNAM DA LI ĆU PREŽIVETI: Danas sahranjuju dečaka (2) koji se ugušio u požaru

Crna Hronika
> 14:55h

Dečak (2) iz Bačkog Petrovca, koji se ugušio dimom u kući u kojoj je živeo sa ocem, biće sahranjen danas u ovom gradu.

Podsetimo, dete je nastradalo kada ga je otac, kako se sumnja, ostavio samog i odveo drugog sina kod lekara jer se povredio na maratonu.

Preminuli dečakfoto: Printscreen Facebook

Miroslava M., majka nesrećnog deteta, ispričala je za Kurir da će danas sahraniti svoje najmlađe dete.

- O Bože, ja sam mom malom anđelu organizovala sahranu. Kupila sanduk i sve to što treba. Danas ćemo ga ispratiti na večni počinak, a da li ću preživeti to, ne znam - kazala je nesrećna majka.

Majka i detefoto: Kurir/S.S.

Ona je takođe podelila šokantne detalje kako joj je bivši muž javio da je ostala bez deteta.

- "Hej, samo da ti javim da mislim da nam dete više nije živo, ne diše", bile su reči mog bivšeg muža koji me je u nedelju pozvao telefonom. Prvo sam pomislila da me laže, jer nije plakao, nije zvučao uzrujano, glas mu je bio miran i hladan - rekla je Miroslava.

Kuća u kojoj se dogodio požarfoto: Kurir/S.S.

Kako smo ranije pisali, dečak je nastradao kada je došlo do požara u kući u kojoj je živeo sa ocem. Navodno, otac je zamolio tetku da pričuva dete dok drugo odvede u bolnicu. Kada je ona stigla u kuću videla je dim i zatekla dete kako bez svesti leži, ali nažalost nije mu bilo pomoći. Prema jednoj verziji, otac je zaboravio da isključi ringlu na kojoj je bila šerpa, a prema drugoj, mališan je sam upalio šporet, a u tom trenutku je na ringli bila plastična činija.

Kurir.rs