Foto: Printscreen/Facebook

neverovatno

IMAJU SEDMORO DECE I ŽIVE U AUTOBUSU: Svi se iznenade kada vide gde im stoji BRAČNI krevet, a to su uradili zbog OVOG! VIDEO, FOTO

Zanimljivosti

Britni (34) i Džej Di (37) imaju sedmoro dece, šest dečaka i jednu devojčicu. Trenutno su, kažu, na "American Family Road Tripu". Po SAD-u putuju već 4 godine u preuređenom autobusu.

Ova porodica detalje iz svog života objavljuje na TikToku gde veliki broj pratilaca uživa u njihovim snimcima.

- U njemu živimo, istražujemo i rastemo kao porodica - kažu u jednom od videa.

Najstarije dete ima 11 godina, a najmlađe samo 4 meseca.

Pokazali su unutrašnjost autobusa, a ljude, kažu, najviše iznenadi lokacija njihovog bračnog kreveta.

- Kada uđete u našu dnevnu sobu, videćete da imamo dva duga kauča sa šest pričvršćenih sigurnosnih pojaseva. To je posebno dobar prostor za zajedničke filmske večeri. Naš krevet se spušta sa tavanice - pojasnili su.

- Dok smo razmišljali o uređenju autobusa, shvatili smo da bi prostor posvećen glavnoj spavaćoj sobi bio gubitak za naš stil života. Džej Di i ja obično rano ustajemo i cilj nam je bio da napravimo maksimalno funkcionalan prostor bez žrtvovanja bilo čega - objasnila je Britni.

- Znali smo da nam ne treba glavna spavaća soba za izležavanje te da će se deca sigurno voleti da se druže u svojoj - kaže.

- Deca imaju dva ležaja u obliku slova 'U' i vole ih - napomenula je.

- Kad su bili mali, vreme za spavanje bilo je jednako za sve, ali sad ovi stariji ostaju duže budni i čitaju - dodala je.

- S našim nekonvencionalnim stilom života, nedeljama pešačenja nacionalnim parkovima, novim muzejima i gradovima, i našom sve većom ekipom, srećom, zaspati nije problem. Povremeno Džej Di ima kasne pozive vezane za posao (monetarno savetovanje) - rekla je, a prenosi The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video: