Foto: Profimedia

OVO IM NIKAKO NE IDE U PRILOG

U NOVOJ SEZONI KRUNE BIĆE PRIKAZANA AFERA PRINCA FILIPA?! Netflix izazvao opšti haos, cela KRALJEVSKA PORODICA drhti!

Pop kultura

Princ Filip, preminuli suprug nedavno preminule kraljice Elizabete II, bio je ljubitelj vožnje kočijom. Ta ljubav ga je spojila s Peni Knačbul, koja mu je postala draga prijateljica. Njihovo prijateljstvo rezultiralo je nagađanjima o aferi koja je sada ponovo isplivala na površinu, piše Daily Mail.

U javnosti su se pojavile nagađanja da bi Netflix u poznatoj seriji "Kruna" mogao da prikaže scene afere princa Filipa i Peni, što je izazvalo izrazito negativne reakcije publike. Serija na male ekrane treba da se vrati 9. novembra, a sadržaji nove sezone zabrinuli su bliske ljude kraljevskoj porodici.

foto: EPA

Nakon što je The Sun objavio da će se prikazivati intimne scene između para, oglasio se kraljičin portparol Diki Arbiter, koji je kraljici služio od 1988. do 2000. godine.

- Serija izlazi samo nekoliko nedelja nakon kraljičine sahrane, što je neukusno i okrutno. Istina je ta da je Peni bila dugogodišnja prijateljica cele porodice. Netflix samo nije zainteresovan za osećanja drugih ljudi - komentarisao je Arbiter, koji je bio povređen potezom Netflixa.

foto: Profimedia / PA Images

Netflixov izvor je za MailOnline situaciju opisao drugačije, te naveo kako je sadržaj nove sezone samo nagađanje i ništa drugo.

Podsetimo, princ Filip preminuo je u aprilu prošle godine, a njegova supruga kraljica Elizabeta II u septembru ove godine.

(Kurir.rs)

Bonus video: