Foto: Printscreen Twitter

SVE PALO U SENKU

KRALJ ČARLS PATI ZA MEGAN MARKL I PRINCEM HARIJEM? Odao ga JEDAN DETALJ! Sastao se s premijerkom, a SVI gledaju u OVO! (VIDEO)

Pop kultura

Čini se da kralj Čarls III čuva uspomenu na neke srećnije porodične dane... Barem, ako je suditi "oku sokolovom" obožavatelja britanske kraljevske porodice koje je uočilo fotografiju njegovog sina Harija i supruge mu Megan Markl s njihovog venčanja kako stoji u njegovoj kancelariji.

U videu koji je objavila Lizi Robinson s ITV-a, novi britanski monarh susreo se s britanskom premijerkom Liz Tras kako bi održali svoj nedeljni sastanak, a obožavatelji su pritom primetili pomenutu fotografiju.

Fotografija, koju je napravio fotograf Aleksi Lubomirski, prikazuje mladi par okružen porodicom u dvorcu Vindsor nakon što su izrekli sudbonosno da u kapelici Svetog Džordža.

Na fotografiji su pokojna kraljica Elizabeta, njen pokojni suprug Filip, Čarls i Kamila, Vilijam i Kejt, deca i Meganina majka Dorija Ragland.

Bili su to srećni porodični trenuci pre nego što su Hari i Megan u januaru 2020. odlučili da napuste kraljevsku porodicu i odsele se.

(Kurir.rs)

Bonus video: