UČINILA IM VELIKU USLUGU, PA SU JE ŠUTNULI: Ovako Megan Markl i princ Hari IZBACUJU ljude iz života! Surovo i po kratkom postupku!
Foto: EPA

BEZ EMOCIJA

UČINILA IM VELIKU USLUGU, PA SU JE ŠUTNULI: Ovako Megan Markl i princ Hari IZBACUJU ljude iz života! Surovo i po kratkom postupku!

Pop kultura -

Megan Markl bije glas da s lakoćom odstranjuje ljude iz svog života, čemu u prilog govori i činjenica da je to uradila i jako dobrim prijateljicama.

Među njima je i Kelei Tomas Morgan, koja je nedavno prvi put snimljena u javnosti nakon što su se ona i bivša glumica razišle. Bila je u crno-beloj kombinaciji koja je odgovarala njenom, kako se činilo, lošem raspoloženju.

Američki mediji su početkom oktobra preneli da su Megan i princ Hari odlučili da otkažu saradnju s PR agencijom iz Njujorka, s kojom je radila od početka svoje glumačke karijere.

Kelei Tomas Morgan
foto: Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Ovo je stvarno velika stvar za Megan... Ona smatra da ne treba više da plaća puno novca spoljnoj firmi da radi PR za nju i Harija", ispričao je izvor blizak supružnicima za Eden.

Kelei je partnerka u toj kompaniji za odnose s javnošću i godinama je dobra prijateljica s Markl. Bila je i na njenom venčanju s Harijem u maju 2018, a osmišljavala je i strategiju za kraljevsku turu para po Africi 2019. godine.

Američki mediji su pisali da je Kelei iskoristila svoju mrežu kontakata i savetnika da bi pomogla supružnicima da se smeste u Kaliforniji. Navodno je PR glumcu i reditelju Tajleru Periju, koji je pozajmio svoje imanje u Los Anđelesu Megan i Hariju kada su se tek doselili u Ameriku.

Megan Markl
foto: Profimedia

Uprkos svemu što je Morgan učinila za njih, ipak su odlučili da je otpuste. Zamenili su je s Kristin Širmer, koja je glavna za komunikacije Archewell organizacije.

Inače, Megan se rešila i svoje najbolje prijateljice iz detinjstva, Ninaki Pridi. "Sve što sada mogu da kažem je da je Megan jako proračunata u načinu na koji se odnosi prema ljudima i vezama. Ima strategiju za stvaranje kruga prijatelja. Jednom kada odluči da nisi deo njenog života, može biti jako hladna. To je njen mehanizam isključivanja. Donese odluku, i to je to", ispričala je Ninaki.

Družile su se od detinjstva i imale su sestrinski odnos. Ninaki je čak bila Markl kuma na venčanju s prvim suprugom, filmskim producentom Trevorom Engelsonom. Međutim, Megan ju je lako "izgurala" iz svog života dok je gradila put prema slavi.

princ Hari
foto: Profimedia

Nije jedina koja je postala nepotrebna glumici u određenom trenutku. Hladan tuš je od nje doživela i stilistkinja, njena bivša najbolja prijateljica Džesika Malroni. Sprijateljile su se zahvaljujući seriji "Suits", zbog koje su preselile u Toronto.

Džesika i njeno troje dece je bilo i među zvanicama na Meganinom kraljevskom venčanju s Harijem. Ipak, uskoro ju je Markl zaboravila kada je izgubila posao zbog optužbi da se ponašala poput privilegovane belkinje, iako je ona navodno očekivala da će stati u njenu odbranu.

Megan Markl
foto: Profimedia

Markl se odrekla i prijateljice Lizi Kandi, engleske televizijske ličnosti i bivše supruge fudbalera Džejsona Kandija, kada je postala deo kraljevske porodice. Neki kažu da je to opravdano s obzirom na to da je Lizi redovna pojava u britanskim medijima.

Kandi je rekla da je upoznala Megan 2013. na dobrotvornoj gala večeri u Londonu ubrzo nakon što je glumica okončala svoj brak s Engelsonom. "Pitala me poznajem li kojeg slavnog tipa i rekla da je slobodna i jako voli engleske muškarce", prepričala je Lizi njihov razgovor.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track