OVO JE DOKAZ DA KRALJ ČARLS NE PODNOSI MEGAN MARKL?! Snaji dao NADIMAK koji jasno govori ŠTA ZAISTA misli o njoj!
Foto: Shutterstock

SVE JE TIME REKAO

OVO JE DOKAZ DA KRALJ ČARLS NE PODNOSI MEGAN MARKL?! Snaji dao NADIMAK koji jasno govori ŠTA ZAISTA misli o njoj!

Pop kultura -

Stručnjak za kraljevsku porodicu Kejti Nikol otkrila je u svojoj novoj knjizi "The New Royals" nadimak koji kralj Čarls ima za ne tako omiljenu snaju Megan Markl.

Nadimak "Tungsten" je zaradila zbog svoje čvrstine i otpornosti, a reč je zapravo o hemijskom elementu sa simbolom W. Tvrd, sjajan, srebrnobeli metal koji ima izuzetno visoku gustoću, to je detaljni opis elementa. Naziv dolazi od švedskih reči tung i sten, koje u prevodu znače "težak kamen".

Megan Markl
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejti tvrdi da ga je Megan zaradila još 2018. godine, za vreme njenog i Harijevog susreta s princem Vilijamom i Kejt Midlton na Forumu Royal Foundation.

Kralj je ovaj nadimak za bivšu glumicu imao dok je još živela na dvoru i bila deo porodice, no poznato je kako su među njima dodatno zahladneli odnosi nakon poslednjeg ispraćaja kraljice Elizabete II, Čarlsove majke.

Čarls je telefonskim pozivom zabranio Hariju da dođe u dvorac Balmoral s Megan kako bi se oprostio od voljene bake, zbog čega je on poslednji došao i prvi otišao nazad u London svojoj supruzi.

kralj Čarls III, kralj Čarls
foto: Stephane De Sakutin / MirrorPix / Profimedia

"Čarls je rekao Hariju da nije ispravno ili prikladno da Megan bude u Balmoralu u tim teškim trenucima. Naglašeno mu je da Kejt ne ide i da bi trebalo da se zaista ograniče na najužu porodicu. Čarls je vrlo, vrlo jasno rekao da Megan neće biti dobrodošla", otkrio je nepoznati izvor za britanske medije, a Hari je u tom trenutku bio u Frogmoru.

Pre odlaska u Ameriku, Hari i Megan su pokušali da se pomire s porodicom, no navodno su se kući vratili podvijenog repa zbog vrlo neprijatnog razgovora s Čarlsom i njegovom suprugom, kraljicom Kamilom.

Navodno je Kamila bila ta koja je oštro odbrusila Hariju da im porodica neće tek tako zaboraviti što su proteklih godina izgovorili na njihov račun, a to je bila njena reakcija na predlog o pomirenju, gde je navodno bivša glumica još jednom htela od sebe da napravi žrtvu.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Navodno je Kamila ranije poludela i kada je čula da Hari želi nasamo da se vidi s ocem i izgladi odnos s njim.

Inače, pre no što su se Megan i Hari preselili u SAD početkom 2020, imali su privatan sastanak s Kamilom i Čarlsom, a koji je bio vrlo neprijatan. Zakasnili su, pa im je preostalo samo 15 minuta za razgovor, a po onome što se šuška u Bakingemskoj palati – govorila je samo Kamila. Dala je do znanja paru kako svojim postupkom okreću leđa Harijevoj istoriji, nasleđu i tradiciji, te da kraljevska porodica takve postupke neće oprostiti.

Hari je hteo i posrednike u komunikaciji s porodicom, a brutalan odgovor takođe je došao od Kamile, koja mu je jasno dala do znanja kako kraljevska porodica neće plaćati dodatno osoblje samo kako bi koordinirali komunikaciju s bivšim Saseksovima. Izjavila je da je predlog smešan, a Čarls se s njom složio.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track