PRINC HARI I MEGAN MARKL PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON KRALJIČINE SMRTI: Uhvaćeni u noćnom provodu, a evo ko im je pravio društvo
Foto: Profimedia

OSLOBAĐAJU SE STRESA

PRINC HARI I MEGAN MARKL PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON KRALJIČINE SMRTI: Uhvaćeni u noćnom provodu, a evo ko im je pravio društvo

Pop kultura -

Dok ceo svet čeka memoare princa Harija, čini se da se on i Megan ipak kolebaju oko iznošenja nekih detalja iz svog privatnog života. Naime, par se sukobio s Netflixom, pa čak i sa svojim produkcijskim timom oko svoje dokumentarne serije.

Kako piše Page Six, supružnici su odlučili da žele da odustanu od nekih stvari koje su hteli ranije da prikažu i snime šta im je donelo probleme. Megan i Hari navodno insistiraju da se iseku neki delovi iz serije, koju su snimali više od godinu dana, ali čelnici Netflixa stoje uz produkcijski tim koji želi da zadrži dosad napravljeni sadržaj.

Megan Markl, Princ Hari, Evropa, Invictus games
foto: Profimedia

Megan i Hari žele da urede seriju nakon smrti kraljice Elizabete II prošlog meseca jer su otkrili razne informacije, koje će podići prašinu, o kralju Čarlsu III i kraljici Kamili, te princu Vilijamu i princezi Kejt Midlton. Boje se mogućnosti da dokumentarac, koji je producirala njihova kompanija Archewell pre nego što je kraljica preminula, bude objavljen u ovom obliku.

Supružnici žele da serija izađe sledeće godine, ali popularni striming servis, koji je platio milione dolara, želi da ga objavi odmah nakon pete sezone serije "The Crown", koja je zakazana za 9. novembra.

Megan Markl, princ Hari
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako će se završiti ovaj sukob, ostaje nam da vidimo, ali sudeći po najnovijim fotografijama, čini se da Hari i Megan nisu previše zabrinuti. Naime, par je uhvaćen kako se zabavlja u večernjem izlasku.

Hari i Megan odlučili su se na redak izlazak u Santa Barbari u Kaliforniji, gde trenutno žive, a povod tome bio je koncert Džeka Džonsona, pevača s Havaja.

princ Hari, Megan Markl
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako piše TMZ, Megan je u klub stigla oko osam uveče, a Hari joj se pridružio sat vremena kasnije, te su koncert pratili iz posebnog dela kluba sa samo 10 drugih ljudi.

Snimljeni su u klubu gde su uživali u izvedbi, a Hari je grlio svoju suprugu.

Nakon nastupa pozirali su s Džekom i bivšom takmičarkom šoua "American Idol" Paulom Fugom, koja je fotografije podelila na Instagramu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track