ISPLIVALA STARA FOTKA NIKOL KIDMAN IZ 80-TIH: Dokazuje da je uklonila SVE TRAGOVE prirodne lepote, a evo kako je NEKADA izgledala
Foto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

nekad i sad

ISPLIVALA STARA FOTKA NIKOL KIDMAN IZ 80-TIH: Dokazuje da je uklonila SVE TRAGOVE prirodne lepote, a evo kako je NEKADA izgledala

Pop kultura -

Slavnoj glumici Nikol Kidman uručena je u nedelju nagrada za doprinos američkoj kulturi koji je postigla televizijskim i filmskim ulogama (AFI Life Achievement nagrada). Mnogi joj čestitaju na toj uspehu ističući da je skroz zasluženo dobila to priznanje, ali neki izdvajaju druge detalje, poput njenog premršavog izgleda i lica koje više ne prepoznaju.

Nikol Kidman koja će 20. juna proslaviti 57. rođendan, izašla je na binu u raskošnoj zlatnoj haljini dok ju je suprug Kit Urban ponosno gledao. Bio je tako srećan zbog njenog uspeha, pa se komentariše da je ovaj poznati muzičar najbolji muž sa javne scene.

Nikol Kidman
foto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

"Sjajna i nezavisna glumica", "Odrasla sam uz njene filmove", "Najbolja glumica ikada", hvale Nikol Kidman pa kažu i da je pritom veoma skromna zvezda, koja čvrsto stoji na zemlji.

Priča se tu ne završava, kamera je "uhvatila" Nikol Kidman sa leđa, a taj kadar izazvao je novu seriju, drugačjih komentara: "Jako čudno! Pogledajte njene kosti. Šta se dešava?", "Da li sam ja jedina koja primećuje da je premršava?" .... a naravno nije bila jedina.

Nikol Kidman
foto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Neki poručuju da se "njeno lice skroz promenilo" i da "glumica više ne liči na sebe". "Zašto ljudi to rade sebi?", pitaju.

Drugi smatraju da su promene rezultat godina, a da li su u pravu ili ne, pokazaće fotografije ove zvezde, iz raznih perioda, u našoj galeriji. Da li vreme može da napravi ovakve promene ili je potrebna "pomoć" sa strane?

Ovako je glumica izgledala 1980. godine, na početku karijere. Izgleda kao neka druga žena kada se ova slika uporedi sa novim fotografijama.

Nikol Kidman
foto: NILSEN PREMIERE - Album / Album / Profimedia

Godinama se inače komentariše da je Nikol Kidman previše mršava i da je njeno lice "izbotoksirano", takve su ocene javnosti, koja je ubeđena da se glumica odrekla prirodne lepote koja ju je krasila.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track