CECA PO TREĆI PUT BAKA! Veljko i Bogdana dobili sina Isaija! Prva čestitala tetka Anastasija! Slavlje u porodici Ražnatović
Foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

CECA PO TREĆI PUT BAKA! Veljko i Bogdana dobili sina Isaija! Prva čestitala tetka Anastasija! Slavlje u porodici Ražnatović

Stars -

Bogdana i Vejko Raznatović spostali su roditelji po treći put, ekskluzivno saznaje Kurir. Snajka Svetlane Cece Raznatović upravo se porodila i na svet donela zdravog dečaka, kojem su mama i tata dali ime Isaija.

Veljko Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Bebi su se najviše obradovala braća Željko i Krstan. Njihov tata je jutros doveo suprugu u privatnu bolnicu gde je urađen carski rez, i sve je proteklo u najboljem redu. Ponosni tata je sve vreme bio uz suprugu u zdravstvenoj ustanovi i vodio računa da sve protekne u najboljem redu.

Čestitke povodom prinove stižu sa svih strana, a među prvima se oglasila tetka Anastasija Gudelj. Ponosna trostruka baka Ceca takođe je oduševeljena povodom proširenje porodice.

Ceca Ražnatović, Zvezde Granda, finale Zvezda Granda
foto: Petar Aleksić

Veljko nije skidao osmeh sa lica, a njegovi sinovi jedva čekaju da im brat dođe kući. Njihova porodica je sada kompletna, mada sportista želi devojčicu.

- Maštao sam oduvek da imam dva sina. Ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova - rekao je Veljko za medije.

Bonus video:

00:05

Trudna Bogdana Ražnatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja