Foto: Printscreen/Instagram

BROJI 1.000.000 PREGLEDA

MAJA NIKOLIĆ MOLI DA SE SKINE SNIMAK NA KOM PEVA NA ENGLESKOM: Naneta mi je velika nepravda, govorim ga kao MATERNJI! Pomozite!

Stars

Pevačica Maja Nikolić zamolila je sve pratioce da prijave video gde ona peva na engleskom jeziku.

Maja smatra da joj je naneta velika nepravda, s obzirom na to da engleski govori kao maternji, a na snimku je prozivaju kako reči izgovara pogrešno.

foto: Printscreen/Instagram

"Ovaj video na Jutjubu ima 994 hiljade pregleda. Hajde da ispravimo nepravdu i molim vas da svi prijavimo ovaj video da bi ga skinuli i izbrisali. Jer naslov da peva na izmišljenom jeziku, čime se pljuje moj lik i delo i ugrožava direktno moja karijera. Znate da sam najnagrađivanija pevačica Srbije i Crne Gore, Makedonije, Republike Srpske i svih prostora bivše Jugoslavije, kao i to da sam završila gimnaziju Svetozar Marković, kulturološko jezički smer za prevodioca sa svim peticama, u Nišu", napisala je Maja na Instagramu i nastavila:

"Engleski jezik govorim kao maternji, 8 godina sam živela u Americi, u San Dijegu i pohađala Stela Adler akademiju u Los Anđelesu. Jako je ružno da ovaj video godinama stoji na Jutjubu. Pomozite mi, molim vas, da ispravimo ovu nepravdu i da se video skine, što će se i desiti ako ga prijavimo".

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video: