Foto: Profimedia

SERIJA A

PANIKA ZBOG POVREDE DUŠANA VLAHOVIĆA! Italijani dali LOŠE PROGNOZE - evo šta to znači za Piksija i Orlove!

Fudbal
> 13:10h

Nije dobro! Nikako! Loše prognoze stižu sa "čizme" oko povrede Dušana Vlahovića! Reprezentativac Srbije skoro sigurno neće biti na raspolaganju treneru Masimilijanu Alegriju za meč sa Lećeom (subota 18 časova), a kako prenose italijanski mediji mogao bi da bude van tima i za duele sa Pari Sen Žermenom i Interom.

foto: Profimedia

Vlahović, koji je izašao iz igre tokom duela sa Benfikom zbog, kako se u prvi mah činilo - bezazlene povrede, sada je stavio na ozbiljne muke sve u Juventusu, ali i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Kako prenosi "Tuto sport" trener "stare dame" stavio je srpskog napadača "na hlađenje" kako se već postojeći problem ne bi dodatno zakomplikovao.

"Svi u klubu se nadaju da bi problem mogao da se reši brzo, bez većih posldica. Poigravanje sa sudbinom bilo bi baš opasno, posebno ako se uzme u obzir stanje sa povredama u klubu. Lekari će pratiti razvoj situacije iz dana u dan pre donošenja konačne odluke", navodi se u tekstu i dodaje da je srpski fudbaler sa "aduktorom" već imao problema prošle sezone.

foto: Profimedia

Mediji u Italiji smatraju da bi izostanak Dušana Vlahovića bio veliki hendikep za Juventus, a istu bojazan dele i ljubitelji fudbala u Srbiji. Ipak, svi se nadaju da će se bivši fudbaler Partizana i Fiorentine uspešno oporaviti i biti jedan od putnika za Katar.

(Kurir sport)