AUUUU, LOŠE, LOŠE! VLAHOVIĆ POVREĐEN, NE IGRA ZA JUVENTUS! Alegri zabrinuo Srbiju sa informacijom koju je SAOPŠTIO
Foto: EPA Andrej Cukic, Beta Branislav Bozic

uznemirujuće

AUUUU, LOŠE, LOŠE! VLAHOVIĆ POVREĐEN, NE IGRA ZA JUVENTUS! Alegri zabrinuo Srbiju sa informacijom koju je SAOPŠTIO

Fudbal -

Dušan Vlahović je povređen i neće igrat za Juventus u subotu (18.00) na gosotvanju Lečeu. Radi se o povredi primicača i u narednim danima biće poznato hoće li igrati za Srbiju na SP u Kataru.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Italijanski mediji pišu da će odsustvo Dušana Vlahovića zbog povrede biti veliki problem za Juventus. O tome da Srbin nije dobro potvrdio je trener "bjanko-nera" na reodvnoj konferenciji za novinare.

Dušan Vlahović je povredu primicač zaradio u meču Lige šampiona, između Benfike i Juventusa (4:3) na stadionu "Luž".

- Vlahović se nije oporavio, ima bolove u mišiću. Lokateli ima privatne razloge, a za ostale koji nisu sa nama već znate... Ipak, imamo dovoljno fudbalera da odigramo dobru utakmicu u subotu protiv jednog organizovanog tima - istakao je Masimilijano Alegri.

Italijanski stručnjak svestan je da će Juve biti u problemu, ali ne očajava.

- Takve stvari se dešavaju u životu. Ne mogu da nađem pravu reč. Moramo da radimo predano i posvećeno. Ima timova koji nisu bili u Ligi šampiona osam godina. Ne smemo da budemo frustrirani. U Lečeu će biti teško i komplikovano. Moramo da igramo kao tim - dodao je Alegri.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Srbija i selektor Dragan Stojković Piksi sa zebnjom čekaju informacije iz Italije vezane za Dušana Vlahovića i njegovo zdrvstveno stanje. Nadaju se da povred anije ozbiljna i da će snažni napadač putovati na Mundijal i biti u stastavu za prvu utakmicu u Kataru protiv Brazila, 24. novembra od 20.00 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track