POTOP PARTIZANA U 94. MINUTU NA DEBIJU NAĐA! Novi trener i stari problemi - Vojvodina uz 2 PONIŠTENA GOLA uzela bodove u Humskoj
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

POTOP PARTIZANA U 94. MINUTU NA DEBIJU NAĐA! Novi trener i stari problemi - Vojvodina uz 2 PONIŠTENA GOLA uzela bodove u Humskoj

Fudbal -

Fudbaleri Partizana poraženi su od Vojvodine sa 2:3 (1:2) u meču plej-ofa Superlige Srbije.

Pobedu gostujućem timu doneo je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović u četvrtom minutu sudijske nadoknade, a ovim porazom Partizan je sebi otežao borbu za drugo mesto.

Njegoš Petrović
foto: Starsport©

Na klupi Partizana debitovao je Albert Nađ, koji je ove nedelje zamenio dosadašnjeg trenera Igora Duljaja, koji je zbog loših rezultata dobio otkaz, ali ova svojevrsna "šok terapija" nije uspela. Novi trener je tu, ali ostali su stari problemi!

Krenuli su gosti silovito od starta meča, ređali šanse, ali nisu imali sreće da ih pretvore u pogotke. Sa druge strane fortuna je pogledala crno-bele pa su iz prve prilike na meču stigli i do vođstva. U 18. minutu u gužvi pred golom Carevića lopta je završila do Saldanje koji ju je plasirao ka golu, a u letu ju je zakačio Crnomarković, te su domaći poveli autogolom (1:0)!

Vojvodina, Partizan
foto: Starsport©

I pored jakog pljuska koji se spustio nad glavni grad Srbije, obe ekipe su u otežanim uslovima stvarale šanse, pa je tako Vojvodina u 38. minutu stigla do izjednačenja (1:1). Seri je poslao loptu pravo u rašlje posle kiksa golmana Jovanovića čija se mreža zatresla i sedam minuta kasnije. U finišu prvog poluvremena Zukić fantastičnim pogotkom donosi Novosađanima vođstvo (1:2).

Drugo poluvreme donelo je veliku fudbalsku zabavu na terenu - golčinom Aranđela Stojkovića na asistenciju Nemanje Nikolića poravnava se rezultat u Humskoj (2:2), a pravi šok usledio je samo minut kasnije, međutim gol koji je postigla Vojvodina nije bio priznat. Tim Alberta Nađa imao je sreće i u 67. minutu susreta kada je Vukanović pogodio - prečku!

Partizan
foto: Starsport Srdjan Stevanovic

Igrao se 77. minut kada je rezervista Mihajlo Ivanović zatresao mrežu domaćih, a radost je trajala kratko - sudija je posle pregleda VAR poništio i taj pogodak.

"Hladan tuš" za Partizan usledio je u četvrtom minutu sudijske nadoknade kada je Njegoš Petrović zatresao mrežu Jovanovića i obezbedio trijumf Vojvodini u Humskoj.

Partizan će naredni meč igrati u gostima protiv Napretka, dok će Vojvodina dočekati ekipu Čukaričkog.

1 / 16 Foto: Starsport©

2. POLUVREME

90+5. minut - KRAJ MEČA! PARTIZAN - VOJVODINA 2:3 (1:2)

90+4. minut - Petrović za trijumf Novosađana!

90. minut - Igraće se još četiri minuta!

88. minut - KAKVA ŠANSA ZA PARTIZAN! Baždar je šutirao, ali nije pogodio!

87. minut - Vojvodina juriša ka golu Partizana - sve više pritiska, ali nema pogotka...

81. minut - IZMENA KOD PARTIZANA! Baždar i Ovusu ulaze na teren umesto Zahida i Stjepanovića.

79. minut - HAOS U HUMSKOJ! Natho poludeo, Nađ ga smiruje! Ovom incidentu prethodila je ŽUČNA RASPRAVA na terenu između igrača!

78. minut - PONIŠTEN GOL VOJVODINE POSLE PREGLEDA VARA!

77. minut - GOL MIHAJLA IVANOVIĆA! Vojvodina je opet povela u Humskoj, međutim...

73. minut: Izblokiran pokušaj Zahida!

67. minut - PREČKA! Vukanović pogađa prečku, imao je Partizan sreće...

64. minut - IZMENA KOD VOJVODINE! Izašao je Radulović, a ušao Mihajlo Ivanović.

59. minut - PONIŠTEN POGODAK VOJVODINE! Posle kornera, gosti su postigli pogodak, ali je igrač Vojvodine digao visoko nogu pred golom, što je sudija Jovanović okarakterisao kao "opasnu igru" i poništio pogodak!

58. minut - GOLČINA ARANĐELA STOJKOVIĆA! Utrčao je pred gol po desnoj strani, udarcem iskosa zatresao je mrežu Vojvodine.

56. minut - PRILIKA ZA PARTIZAN! Lazarević je pokušao udarcem glavom posle centaršuta Zahida, ali je lopta otišla preko prečke.

53. minut - IZMENA KOD PARTIZANA: Nikolić ulazi u igru umesto Saldanje - Janković je van terena, a u igri je Goh.

50. minut - ŽUTI KARTON ZA SALDANJU! Brazilac je naleteo na golmana Carevića, nije bio oštar duel, ali je sudija Jovanović ipak pokazao karton!

47. minut - ŠANSA ZA PARTIZAN! Saldanja je bio pred golom Vojvodine, šutirao je, ali je dobro regovao igrač Vojvodine i lopta je otišla preko prečke u korner.

46. minut - Počelo je druo poluvreme!

albert nađ debituje na klupi partizana
albert nađ debituje na klupi partizanafoto: Starsport©

1. POLUVREME

45+1. minut - Kraj prvog poluvremena!

45. minut - PREOKRET U HUMSKOJ! Zukić se sjajno namestio i sa nešto više od 20-tak metara poslao loptu direktno u mrežu Jovanovića!

40. minut - PRILIKA ZA PARTIZAN! Stopostotna šansa je propuštena!

38. minut - IZJEDNAČENJE U HUMSKOJ! Loša procena Jovanovića, istrčao je golman Partizana u pogrešnom trenutku, lopte se dokopao Seri i bez većih problema je smestio u mrežu domaćina.

37. minut - ŠANSA ZA PARTIZAN! Saldanja je bio u sjajnoj prilici, ali je Carevnić odbranio taj fanstastičan šut!

32. minut - PREKID! Aranđel Stojković dobio loptu direktno u lice! Sudija je odmah prekinuo meč, kako bi mu se ukaza pomoć.

27. minut - ŠANSA ZA PARTIZAN! Natho je izveo korner, Saldanja skočio visoko, ali nije zahvatio kako je želeo!

22. minut - ŽUTI KARTON ZA SERIJA! Fudbaler Vojvodine je utrčao pred gol, bio je u duelu sa igračem Partizana, ali se bacio na zemlju - sudija Jovanović je odmah pokazao karton zbog simuliranja!

18. minut - AUTOGOL U HUMSKOJ! U gužvi pred golom Carevića, Saldanja je došao do lopte koja je zakačila Crnomarkovića i završila u mreži! Partizan je praktično iz prve šanse na meču postigao gol!

16. minut - Vojvodine sve više preti. Partizan jako loše izgleda...

11. minut - TREĆI UDARAC KA GOLU PARTIZANA! Vukanović opet preti, ali Jovanović odlično brani! JAKA KIŠA OTEŽAVA IGRU!

9. minut - POČINJE KIŠA!

8. minut - REĐAJU SE ŠANSE VOJVODINE! Seri se izborio za loptu i pokušao sa leve strane, ali je pogodio samo spoljni deo mreže.

6. minut - Pokušaj Alekse Vukanović odbranio je Aleksandar Jovanović!

16.55 - Sudija Srđan Jovanović je označio početak meča!

16.50 - PRAZNE TRIBINE! Pet minuta pred početak meča tribine u Humskoj su sablasno prazne. Tek poneki navijač se može videti na stadionu.

SASTAVI

Partizan: Jovanović - Stojković, Filipović, Saničanin, Antić - Stjepanović, Natho - Kalulu, Zahid, Janković - Saldanja.

Klupa: Krunić, Baždar, Kastiljo, De Medina, Goh, Kanute, Nikolić, Ovusu, Šćekić, Trifunović, Živković.

Trener: Albert Nađ.

Vojvodina: Carević, Crnomarković, Korać, Lazarević, Mateus, Petrović, Savićević, Zukić, Seri, Radulović, Vukanović.

Klupa: Rosić, Bjeković, Bukinac, Kempbel, Giorbelidze, Ivanović, Jeličić, Jovanović, Kajević, Tanjga, Vukčević.

Trener: Božidar Bandović.

Kombo Zvezda Partizan, Partizan, FK Partizan
foto: Starsport

Na ovom meču svoj debi na klupi Partizana, prvi put kao šef stručnog štaba imaće doskorašnji pomoćnik - Albert Nađ.

Nakon nešto više od godinu dana uprava je odlučila da je vreme za smenu Igora Duljaja i na njegovo mesto dovela Nađa, koji je "vatreno krštenje" na klupi crno-belih imao protekle nedelje, u polufnalu Kupa Srbije kada je Partizan igubio od Crvene zvezde na Marakani.

Pošto šanse za titulu nema, cilj ''crno-belih'' biće da se dokopaju drugog mesta koje bi značilo igranje u kvalifikacijama za Ligu šampiona i na dobrom su putu to da učine.

Albert Nađ
foto: Starsport©

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track