VOJVODINA GOSTUJE RANJENIM CRNO - BELIMA! Bandović: Partizan je sada najopasniji
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

VOJVODINA GOSTUJE RANJENIM CRNO - BELIMA! Bandović: Partizan je sada najopasniji

Fudbal -

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da očekuje još jednu tešku utakmicu protiv Partizana i istakao da serija poraza i promene u timu mogu da učine crno-bele još opasnijim.

"Očekuje nas teška utakmica protiv velikog tima, iako trenutno nema pozitivne rezultate. Ipak, Partizan se pre mesec dana bio prvi i borio se za prvo mesto. Doživeli su neke promene, ali mi moramo da gledamo nas i da se pripremimo što bolje", rekao je Bandović, prenosi klub.

"U tim velikim klubovima te promene uz negativne rezultate često mogu da ih učine i najopasnijim. Smatramo da je naša svaka naredna utakmica kao finale", dodao je on.

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak od 16.55 gostuju u Humskoj ekipi Partizana, u utakmici 33. kola Super lige Srbije.

Vojvodina je šesta na tabeli sa 51 bodom, koliko ima i petoplasirani Čukarički.

Na drugoj strani, Partizan je posle tri vezana poraza drugi na tabeli sa 70 bodova, 11 bodova manje od Crvene zvezde i samo četiri više od TSC-a.

"Mi nećemo menjati naš stil igre, jer smatram da Vojvodina kao veliki klub treba da igra na taj način. Pokazali smo na poslednjih nekoliko utakmica da igramo veoma dobro i na istim stvarima ću da insistiram. Sigurno da će i Partizan doživeti tu neku vrstu šok terapije, ali nikad se ne zna, nećemo da se obaziremo na to, već da se mi pripremimo najbolje što možemo", rekao je Bandović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track