"OVO JE TEŠKI NEPOTIZAM" Potez slavne pevačice i njene ćerke SVE RAZBESNEO: Bukti rasprava na meržama
Foto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DA LI JE OPRAVDANO?

"OVO JE TEŠKI NEPOTIZAM" Potez slavne pevačice i njene ćerke SVE RAZBESNEO: Bukti rasprava na meržama

Pop kultura -

Novi nastavak filma "Kralj lavova" stiže u bioskope krajem godine. Novi nastavak se zove "Mufasa: Kralj lavova", a trejler koji je objavljen podstakao je brojne rasprave na internetu.

Naime, na listi glumaca koji daju glasove likovima u filmu našlo se i ime Blu Ajvi Karter, 12-godišnje ćerke Bijonse i Džej-Zija. Mnogi korisnici društvene mreže X su ovaj potez proglasili nepotizmom.

Inače, Bijonse je u prošlom nastavku pomenutog filma pozajmila glas Nali i otpevala jednu od naslovnih pesama, "Spirit", koja je kasnije postala veliki hit.

Blu Ajvi
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, ovo nije prvi put da majku i ćerku optužuju za nepotizam. Pre nekoliko godina Bijonse je objavila pesmu "Brown skin girl", na kojoj je tada Blu Ajvi otpevala nekoliko stihova, zbog čega je kasnije osvojila nagradu Gremi.

Bijonse, Blu Ajvi
foto: Printscreen/Twitter

Blu Ajvi već polako nastavlja stopama slavne majke. Celu prošlu godinu je s Bijonse provela na svetskoj turneji, gde bi se pojavila usred koncerta i s njom otplesala nekoliko koreografija. Mnogi su tada komentarisali kako je najstarija ćerka Bijonse i Džej-Zija talentovana za ples i muziku i da je pitanje dana kada će izbaciti neki veliki hit.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

04:54

U ŠVAJCARSKOJ GA DOČEKALI SA CRVENIM TEPIHOM, NAPUNIO ARENU SA BIJONSE, A ONDA DOŽIVEO TRAGEDIJU! Legenda 90-tih o surovom periodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja