VLAHOVIĆ JE IGRAČ MANJE NA TERENU! Italijanski novinari opleli po Srbinu: Daje golove, ali džaba - OPET JE ON NA SRAMNOM UDARU
Foto: Profimedia

skandalozna analiza

VLAHOVIĆ JE IGRAČ MANJE NA TERENU! Italijanski novinari opleli po Srbinu: Daje golove, ali džaba - OPET JE ON NA SRAMNOM UDARU

Fudbal -

Fudbaler Benfike su u izuzetno uzbudljivom meču savladali Juventus sa 4:3 i tako izbacili tim Dušana Vlahovića i Filipa Kostića iz Lige šampiona.

Juve je uspeo da izbegne bruku u Lisabonu, ali ne i žestoke kritike italijanskih medija nakon novog neuspeha u elitnom takmičenju.

Na žestokom udaru ponovo se našao Dušan Vlahović, iako je postigao gol za izjednačenje (1:1) u prvom poluvremenu.

Portal "Kalčomerkato" dao je Srbinu sramnu ocenu 5 za partiju u Lisabonu uz komentar da je Vlahović igrač manje na terenu!

"Gol iz tvrdoglavosti, partija tehnički očajna. Prijem mu je loš, ne čisti loptu, osim što se našao na pravom mestu u pravo vreme bio je konstantno igrač manje na terenu", navodi se u analizi ovog portala.

Vlahović ipak nije bio najgore ocenjen igrač Juventusa, gore od njega prošli su Bonući, Gati i Kvardado koji su dobili poražavajuću ocenu 4, dok je Danilo dobio 4,5.

Nešto zadovoljniji bili su igrom Filipa Kostića.

"Bio je najbesniji kod četvrtog gola i verovatno je jedan od retkih igrača u koje može da se veruje. Zaista se bori na jedan drugačiji način od ostalih", napisali su za Kostića uz ocenu 6.

Najveću odgovornost za poraz ipak snosi trener Masimilijano Alegri koji je dobio poražavajuću ocenu 3 za taktičku postavku i vođenje utakmice.

Kurir sport/Kalčomerkato

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track