Foto: Profimedia

ASTRO ANALIZA

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI SE NE PODNOSE MEĐUSOBNO: Kad se spoje, sve PRŠTI! Oni su NAJVEĆI NEPRIJATELJI! Ne mogu očima da se gledaju

Zanimljivosti

Jako je teško sa svima biti dobar i nikad se ne posvađati. Ipak, s nekim ljudima se slažemo bolje i lakše je održavati odnos bez turbulencija, dok je s drugima situacija sasvim drugačija. Možda na to utiču i zvezde...

Ovan i Devica

Vrlo je teško poverovati, ali Ovan i Devica mogu biti najgori neprijatelji. Oba znaka Zodijaka imaju vrlo tvrdoglave i šefovske osobine, stoga ne mogu da primaju naredbe ni od koga, a to im otežava i međusobnu komunikaciju.

foto: Profimedia

Bik i Vodolija

Bik i Vodolija se bore da dele istu perspektivu budući da Bik ceni propise, dok Vodolija radije deluje nezavisno. Imaju vrlo različit način života i duboko u sebi ne sviđa im se način života onog drugog.

foto: Profimedia

Lav i Škorpija

Škorpiji je ponekad teško da prevlada u ovom odnosu zbog konkurentskog duha Lava. Lav takođe smatra da je Škorpija egoistična i opsednuta sobom, a zajedničko im je što oboje uvek pokušavaju da uvere druge da su oni u pravu, a drugi ne.

foto: Profimedia

Jarac i Vaga

Jarac može biti neprijatelj Vagi. Jarčevi su poput društvenih leptirića i vole da se druže sa svakim ko im se nađe u blizini, dok Vage vole da budu samo u svom ličnom prostoru. S druge strane, Jarac ne voli što Vaga uvek pokušava da ugodi.

foto: Profimedia

Rak i Strelac

Rak u sebi nosi teška osećanja prema onima koji im se ne sviđaju. Njemu je takođe vrlo teško da pusti probleme, dok Strelac donosi vrlo brza rešenja i ide napred vrlo hitro. Zbog stalnog nošenja i tereta svog unutrašnjeg prtljaga, Strelac ne voli Raka.

foto: Profimedia

Ribe i Blizanci

Znak koji može da bude najveći neprijatelj Riba su Blizanci. A u ovom slučaju, glavni razlog je to što su Ribe po prirodi vrlo optimistične i slobodoumne, dok su Blizanci vrlo zabrinuti i dugo se vrte oko problema ili pitanja, piše Hindustan Times.

foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video: