NE DAO VAM BOG DA NALETITE NA ŠALTERUŠU S OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM: Njima nikako ne prija RAD S LJUDIMA, ljubaznost im je strana
Foto: Shutterstock

SAD SU MNOGE STVARI JASNIJE

NE DAO VAM BOG DA NALETITE NA ŠALTERUŠU S OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM: Njima nikako ne prija RAD S LJUDIMA, ljubaznost im je strana

Zanimljivosti -

Rad s ljudima zahteva istančane socijalne veštine, ljubaznost i uslužnost, ali u praksi to baš i nije uvek tako. Često se susrećemo s namrgođenim šalterskim službenicima koji nam otežavaju ionako naporno prikupljanje ili podizanje dokumenata, prodavačima koji nas gledaju popreko ili neljubaznim konobarima zbog kojih nam presedne kafa. Takvi pojedinci koji su prilično loši u radu s ljudima najčešće su rođeni u ovim znakovima:

Škorpija

Teško je uopšte i zamisliti namrgođenu Škorpiju kako vas ljubazno pita može li nekako da vam pomogne. Pripadnici ovog znaka potajno preziru ljude, pa je posao koji iziskuje interakciju s okolinom za njih najveća kazna. Nisu ljubazni, uslužni ni strpljivi, pa će posprdno odgovarati na "glupa" pitanja i bez imalo milosti uskratiti pomoć onome za koga procene da je nije zaslužio.

prepirka, ljutnja
foto: Profimedia

Jarac

Jarci ne podnose kršenje pravila. Kod njih nikada ne možete da idete preko reda, niti će vam progledati kroz prste ako vam nedostaje neki dokument ili još gore, pečat. Oni su tipičan primer krutog i nemilosrdnog službenika koji vam zagorčava život, ali ne radi to toliko iz zlobe, koliko zbog toga što slepo sledi pravila, pa čak i ako su potpuno besmislena.

konobar
foto: Profimedia

Ovan

Za razliku od gore navedenih znakova, Ovnovi vole ljude, ali njihov je problem što imaju kratak fitilj. Ako im neko dođe s pritužbom ili nerealnim zahtevom, odmah planu. Kada se naljute, svadljivi su, glasni i skloni pretnjama, a to ih čini neprijatnima za rad s ljudima. Mnogo im bolje leži uloga šefa kog svi moraju da slušaju nego osobe koja služi drugima i drži jezik za zubima.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

05:27

JOVANU JEREMIĆ I MINIMAKSA OVO POVEZUJE! Astrolog otkrila nepoznate detalje iz voditeljkinog života SPOMENULA I PUTINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track