Foto: Youtube Printscreen

cene nekretnina otišle u nebo

BEOGRAĐANIN PRODAJE STAN OD 35 KVADRATA NA BANOVOM BRDU ZA 130.000 EVRA! Više od 3.700 evra po kvadratu za GOLUBARNIK (FOTO)

Beograd

Koliko su cene nekretnina skočile poslednjih meseci govori i oglas sa bandere jednog Beograđanina koji prodaje stan na Banovom brdu od 35 kvadrata za čak 130.000 evra!

- Prodajem stan na Banovom Brdu površine 35 metara kvadratna, po strukturi jednoiposoban. Nalazi se na četvrtom spratu. Od 5. zgrada poseduje lift, centralno grejanje. Zgrada je stare gradnje, a stan je potpuno renoviran i ima terasice. Nalazi se blizu pijace, velikog parka, doma zdravlja, autobuske stanice odakle je mogućnost prevza u sve delove grada. Do Ade su samo dve kratke autobuske stanice, a takođe i do Košutnjaka. Vlasnik. Cena 130.000 evra - piše u okačenom oglasu na banderi.

foto: Printskrin Tviter

Objava je pokrenula lavinu komentara građana koji su u komentarima pisali da su šokirani bezobrazlukom pojedinih stanodavaca koji žele da iskoriste ovu situaciju i po nerealnim cenama prodaju ili izdaju nekretnine.

- Juče sam gledao neke cene ovde, čisto da malo ispratim tržište. 150.000 evra, dvosoban, 90 metara kvadratna + 20 metara kvadratna, terasa, garaža, 800 metara od plaže, sve je u blizini stana (prodavnice, sportski centar, apoteka, marketi - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

foto: Kurir televizija

- Ozbiljan si? Moja sestričina je sad kupila stan na Trošarini, 42 metara kvadratna + garaža 110.000 evra. Njen brat toliko platio pre godinu dana 62 metara kvadratna, na istoj lokaciji. U Valjevu je kvadrat 1.400 evra. Ljudi nisu normalni.

Ipak, neke je zaintrigiralo to zbog čega stanodavac koji prodaje stan za ove pare lepi oglas na banderi.

- Za stan sa tom cenom se ne lepi oglas na banderu. To mnogo govori i o stanju samog stana - navodi se u komentaru:

- To se zove optimizam. I alavost. Moze samo da mašta. Da smanji cenu za 3,5 puta pa da i bude. Prodavac moze za bilo koju robu da traži koliko hoće. Pravo pitanje je ima li kupca. Za ovo - nema. Zato i lepi po banderama. Loš čovek se odmah prepoznaje. Eto primera. 3.700 i nešto evra po kvadratu za golubarnik - glasi jedan od komentara.

Kurir.rs

Bonus video: