Foto: Profimedia

STVAR SE OTRGLA KONTROLI

POMOZIMO KANJEU VESTU DA PONOVO POSTANE MILIJARDER: Pojavile se stranice za DONACIJE reperu koji je naglo krenuo da PROPADA!

Pop kultura

Nakon što je objavljeno da Kanje Vest više nije milijarder na internetu su se pojavile stranice za prikupljanje donacija, verovatno u nadi da će reperu vratiti status milijardera.

Iako nije poznato da li su ove stranice nastale kao parodija na novonastalu situaciju u karijeri slavnog repera, ili su u pitanju pravi fanovi koji žele da pomognu svom ljubimcu, na njima je ipak prikupljeno nešto novca.

Naime, u svojoj misiji punjenja Vestovog novčanika, uspešni su otprilike kao i Kanje u zadnje vreme. Jedna stranica pod nazivom "Učinimo Vesta ponovo milijarderom" prikupila je samo pet dolara i ubrzo je uklonjena. Druga takva stranica za ceo dan nije uspela da prikupi nijednu donaciju. Najuspešnija stranica prikupila je ukupno 25 dolara.

foto: Printscreen

Prošle nedelje je Forbes potvrdio da se Kanje Vest više ne nalazi na listi milijardera i otkrio da njegovo bogatstvo sada vredi oko 400 miliona dolara.

Podsetimo, Kanje Vest je šokirao javnost nakon što je na Tviteru napisao da Jevreji kontrolišu medije i imaju za cilj da unište afroameričku zajednicu. Nakon toga mu je bio zabranjen pristup Tviteru i Instagramu, ali nakon što je Ilon Mask preuzeo Tviter, vraćen mu je profil na toj platformi.

foto: Profimedia

U međuvremenu je Kanjeov bivši saradnik otkrio da je reper bio fasciniran Hitlerom, te da je hteo da nazove album po njemu. Vest je i ranije izazivao skandale, pa je tako nosio majicu s natpisom "White Lives Matter" na prikazivanju svoje najnovije kolekcije na Nedelji mode u Parizu.

Nakon skandala, reperova bivša supruga Kim Kardašijan i članovi njene porodice pozvali su na prekid "užasnog nasilja i retorike pune mržnje" prema jevrejskoj zajednici.

(Kurir.rs)