Foto: Printscreen/Youtube

strašno

SRCE DA PREPUKNE OD TUGE, ĆERKA SNIMILA RAZGOVOR SA BOLESNIM OCEM: Video rastužio hiljade ljudi, mnogi su zaplakali zbog ovoga

Žena

Ćerka je snimila potresan razgovor sa svojim tatom koji ima demenciju, a video je dirnuo hiljade ljudi na društvenim mrežama.

Bejli Kičen je postavila snimak na TikToku uz naslov: "Neki dani su lakši od drugih. Nedostaješ mi tata, ali te jako volim."

Skotu (58) je pre godinu dana dijagnostikovan rani početak demencije i Vernikeove encefalopatije. Ćerka Bejli je dokumentovala putovanje i podiže svest o demenciji na TikToku.

On se ne seća da je bio nečiji tata, a kamoli da je imao ćerku. Međutim, oseća snažnu povezanost sa njom i njegovom ženom za koju misli da mu je majka.

Premda se nikoga ne seća, osećaji ljubavi ostali su u njemu.

U videu se čuje kako Skot govori kako ga izluđuje što ga Bejli naziva "tata" i ne misli da je on njen tata. Ali tada nije siguran ni u sebe.

Skot kaže da zna da mu je Bejli važna jer gaji osećaje prema njoj i čak je voli, ali ne može da se seti ko je ona uopše, iako zna da su porodica. Premda se nikoga ne seća, osećaji ljubavi ostali su u njemu.

"Postoje osećaji, poznajem tu devojku, tu damu, ona mi je važna u životu", pokušava Skot da objasni ćerki.

Skot misli da je njegova supruga njegova majka, a kada je Bejli pitala misli li da je ona dobra osoba i oseća li se sigurno uz nju, odgovorio je pozitivno i kaže da se isto oseća i sa Bejli.

Tokom celog razgovora, Skot je delovao zabrinuto da će je povrediti ako natera Bejli da ga ne zove tata. Ali u isto vreme bio je izbezumljen time što su ga zvali "tata". Tada su se dogovorili da će jedni druge zvati svojim imenima.

Emotivni razgovor između oca i kćeri rasplakao je ljude i nokog nije ostavio ravnodušnim.