KAD MARKO IZ POŽAREVCA PUKNE PRSTIMA, MAJICA SAMA SPADNE: Preko noći postao HIT NA INTERNETU, a zbog ovoga POSEBNO! (VIDEO)
Foto: Twitter/olinkluziv

SAMOUVEREN

KAD MARKO IZ POŽAREVCA PUKNE PRSTIMA, MAJICA SAMA SPADNE: Preko noći postao HIT NA INTERNETU, a zbog ovoga POSEBNO! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Sigurno ste ovih dana naleteli na snimke čuvenog Marka iz Požarevca, koji je "preko noći" postao internet senzacija. Marko je postao postao poznat zahvaljujući snimcima u kojima tvrdi da devojke osvaja osmehom i harizmom, a nikada parama.

Marka na TikToku prati skoro 12.000 ljudi, a iako ima raznovrstan sadržaj, posebno su se izdvojili snimci u kojima razbija teoriju da devojkama privlače pažnju isključivo bogati muškarci s debelim novčanicima.

On u pomenutim videima ističe da nikada neće biti muškarac koji devojci nudi novčanik pun para i skupe automobile.

"Neko nudi skupe nekretnine, pun novčanik para, skupe automobile. Ja nudim za nju moj osmeh na licu, intelekt, harizmu, moju dobrotu. Nudim sebe, a ne novac, a ne materijalne stvari. Ako te ja osvojim, želim da te osvojim zbog sebe samog, a ne zbog materijalnih stvari", rekao je Marko u jednom TikTok snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Osim pomenutim, Marko je još jednim snimkom kupio pažnju korisnika interneta. Korisnici društvenih mreža najviše vremena poklonili su videu u kom skida svoju majicu, nakon što pukne prstima.

"Mogu li da vas pitam nešto? Šta će da se desi ako puknem prstima ovako? Desiće sa magija", rekao je Marko, koji je pokazao svoje telo i namignuo u kameru.

Komentari na njegov račun su raznovrsni, a činjenica je da je njegova popularnost na TikToku posebno skočila otkako su pomenuti snimci postali viralni.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Toni Blevins TikTok video

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track