Foto: Profimedia

javio se

OGLASIO SE VODITELJ POSLE STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE ZADOBIO OZBILJNE OPEKOTINE: Leno imao da poruči samo jednu stvar iz bolnice

Pop kultura
> 21:44h

Voditelju i komičaru Džeju Lenu (72) je potrebno neko vreme da se oporavi nakon nedeljnog požara od ekslozije automobila koja ga je ostavila sa "ozbiljnim" opekotinama lica, ali je inače "dobro".

foto: Profimedia

"Zadobio sam ozbiljne opekotine od benzinskog požara", rekao je komičar (72) za Variety u izjavi u ponedeljak popodne.

"Dobro sam. Treba mi samo nedelju ili dve da stanem na noge."

Saopštenje dolazi ubrzo nakon što je TMZ objavio da je bivši voditelj emisije "Tonight Show" i strastveni kolekcionar automobila bio u garaži u Los Anđelesu gde je čuvao desetine vozila kada je jedno od njih planulo. Izvori su agenciji rekli da je eksplozija ozbiljno opekla levu stranu Lenovog lica, a da mu nije nanela povredu oka ili uva.

foto: Profimedia

Lenova "veoma ozbiljan zdravstveni problem" doveo je do toga da je propustio zakazano pojavljivanje u Las Vegasu u nedelju uveče. Trebalo je da nastupi na Forumu finansijskih brendova 2022, ali je bio primoran da otkaže nedugo pre toga, piše PageSix.

"Njegova porodica nije bila u mogućnosti da nam pruži mnogo detalja, ali je došlo do veoma ozbiljnog medicinskog stanja koje je sprečila Džeja da putuje", pisalo je u obaveštenju koje je magazin "People" dobio u ponedeljak ujutro. "Sve što znamo je da je živ, tako da se večeras molimo za njega i njegovu porodicu."

foto: Profimedia

Od juna ove godine, Lenoova impresivna kolekcija automobila imala je preko 180 vozila, uključujući egzotične automobile, hiperautomobile i artefakte muzejskog kvaliteta, prema US News & World Report.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: