Foto: Instagram Prinscreen

ma ne, pare nemaju veze

TRULI BOGATAŠ SOLI PAMET O MUVANJU DEVOJAKA: Hvali se da svaku odvede u krevet, a S*KS ima 14 puta nedeljno, evo šta je bitno

Ludi svet

Influenser i nezvanični "kralj Instagrama", pokeraš, plejboj i milioner Den Bilzerijan (41) podelio je svojim muškim pratiocima na ovoj mreži nekoliko saveta o zavođenju.

Posebno se obratio mlađoj populaciji, onima od 18 godina i otkrio neke "cake" uz koje će provereno noćni izlazak završiti u maniru Kazanove, u krevetu sa novom devojkom! Den kaže da je zapravo vrlo jednostavno "smuvati" devojku i ubediti je da pođe kući s vama.

Inače, ovaj plejboj ne krije da vodi buran seksualni život, a po njegovim rečima ima odnose najmanje 14 puta nedeljno - što je u proseku dva puta dnevno! Korisnicima društvenih mreža i svima koji su radi da ga saslušaju se neprestano hvali svojim seksualnim umećem, a neprestano objavljuje slike svog raskalašnog života.

Kako bi potvrdio svoj autoritet na ovom polju, Bilzerijan je odlučio da sa 18-godišnjacima podeli koji je najbolji način da izađu na sastanak sa "dobrom ribom". Ključno je da bez obzira na to kolik oje žena zgodna, moraju da joj priđu sa samopouzdanjem.

"Mislim da je uglavnom stvar u tome da treba jednostavno otići do grupe devojaka i prići im, a ne da se ponašate u fazonu: 'O, mislim da si tako lepa, mogu li da te častim pićem?'. Samo im priđite i razgovarajte, treba da se osetite komotno u tome da stojite sa zgodnom ribom i opušteno ćaskate. Zvuči lako, ali kada sam bio mlađi nije mi bilo lako. Kao, odem do super zgodne ribe i onda blokiram! Je**te, čoveče!"

Po rečima ovog milionera sve je u samopouzdanju.

"Samo idite i pričajte s njima, naviknite se na to, naviknite se na obijanje. To je takođe bila veoma važna lekcija mene - kada sam prestao da brinem o odbijanju, osećao sam se kao da sam preskočio još jednu veliku prepreku."

Kada je "kralj Instagrama" konačno otišao na koledž, sve strepnje i brige su nestale. O seksualnom živitu u tom periodu kaže:

"Kada sam išao na koledž, stalno sam imao devojke koje su htele da mi daju", kaže i dodaje:

"Kada prestanete da brinete, počinjete da 'radite' mnogo bolje."

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video: