ogijeva utakmica života

"MAMA HAJDE DA UBIJEMO OVAJ RAK, PA DA NASTAVIM GDE SAM STAO" Drugari svim srcem uz dečaka obolelog od leukemije: OGI, UZ TEBE SMO

Društvo
> 17:42h

U želji da pomognu bolesnom drugu Ognjenu Kapati, đaci njegove osnovne škole „Milena Pavlović Barili“ ove nedelje organizuju bazar i sportske turnire kako bi prikupili novac za njegovo lečenje.

15-godišnjem Ognjenu nedavno je otkriven težak oblik leukemije za koji je jedino rešenje transplatacija koštane srži u inostranstvu. Za to je potrebno 270.000 evra.

- Čujemo se svaki dan da mu poručim da izdrži i da smo tu za njega šta god mu treba - rekao je jedan od Ognjenovih drugova.

foto: Kurir televizija

Proteklog vikenda deca su u saradnji sa školom prikupila više od 300.000 din, a u planu su još dva sportska turnira u okviru škole.

- Svaka ekipa i svaki gledalac će donirati sredstva koja idu za našeg Ogija - kaže direktora škole Olivera Korošec.

foto: Kurir televizija

Ognjenova majka rekla je da je on sportski duh i da je odlučan da se izbori sa bolešću.

- On je sportski duh i veruje da će da pobedi. U bolnici mi je rekao: "Dobro mama, hajde da ubijemo ovaj rak, pa da ja nastavim tamo gde sam stao!" Moramo da budemo jaki I da ga podržimo - rekla je Ognjenova majka.

Da bi Ognjen pobedio u utakmici života potrebno je da u njegovoj borbi učestvujemo svi zajedno. Pošaljite 1374 na 3030 za Ogijevu utakmicu života.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud