Foto: Profimedia

NE ZAUSTAVLJA SE

KANJE VEST SE BEZ BLAMA OBRUŠIO NA KIM KARDAŠIJAN: Nakon veličanja Hitlera, reper izneo GNUSNE OPTUŽBE protiv bivše supruge

Pop kultura

Kanje Vest čini sve što može kako bi skrenuo pažnju sa svog hvaljenja Hitlera, pa je sada optužio bivšu suprugu, Kim Kardašijan, da je imala aferu s NBA zvezdom Krisom Polom, tvrde bliski izvori za TMZ.

Pre nego što je u četvrtak uveče isključen s Tvitera zbog objave kukastog krsta, kontroverzni reper izneo je novu optužbu tvrdeći da je "uhvatio" Kim Kardašijan kako ga vara s Polom.

Izvor tvrdi da je optužba potpuno lažna i da je to samo još jedan primer očajnika koji pokušava da skrene fokus sa svojih nedela.

foto: Printscreen

- To nije istina i nažalost, to je stalan obrazac s Kanjeom - napada Kim kako bi preusmerio pažnju sa sebe nakon što je pričao sulude stvari u kojima je rekao sve bezobrazne i uvredljive stvari kojih je mogao da se seti - kaže izvor.

- On ju je u prošlosti lažno optuživao da je takođe imala afere s Mikom Majlom, Drejkom i mnogim drugima. Kanje je godinama sakrivao svoje ružno ponašanje, neverstvo i opsednutost pornografijom i ovisnošću o seksu, te je maltretirao Kim s bezobraznim, lažnim optužbama. Ona želi da je ostavi na miru kako bi mogla da se fokusira na dobrobit njihove dece - zaključio je.

foto: Jana Call me J/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kanje je u četvrtak gostovao u emisiji "Infowars" kos Aleksa Džonsa i govorio je da voli Hitlera, preispitivao je holokaust i rekao da podržava naciste. Džons, koji i sam ima kontroverznu reputaciju, nekoliko puta je pokušao Kanjeu da da priliku da se ispravi, ali reper je tada još više insistirao na svojim tvrdnjama.

Podsetimo, početkom nedelje su Kim i Kanje finalizovali svoj razvod, nakon dve godine. Kim će i dalje s decom provoditi 80 odsto vremena, a Kanje će biti obvezan da plaća 200 hiljada dolara mesečno za alimentaciju. Vest će morati da plaća i 50 odsto troškova za obrazovanje dece i za njihovo osiguranje.

foto: Profimedia

Na sudu je dogovoreno i da ako se u bilo kom slučaju bivši supružnici posvađaju, tada moraju da prisustvuju mirenju. Ako jedno od njih ne bude učestvovalo u mirenju, drugo odmah postaje donositelj odluka.

(Kurir.rs)

Bonus video: