KANJE VEST NE PRESTAJE S VELIČANJEM JEDNOG OD NAJVEĆIH ZLOČINACA SVIH VREMENA: Reper novim izjavama ponovo ZGROZIO ceo svet!
Foto: Profimedia

IZGUBIO KOMPAS

KANJE VEST NE PRESTAJE S VELIČANJEM JEDNOG OD NAJVEĆIH ZLOČINACA SVIH VREMENA: Reper novim izjavama ponovo ZGROZIO ceo svet!

Pop kultura -

Reper Kanje Vest dao je novi kontroverzan intervju, možda i najgori i najbrutalniji dosad, u kojem je nahvalio ni manje, ni više nego Adolfa Hitlera.

"Svako ljudsko biće ima neku vrlinu, a pogotovo Hitler. Hitler je isto rođeni hrišćanin. Ja vidim i neke dobre stvari kod Hitlera. Volim sve ljude. Jevreji mi neće govoriti da moram da ih volim i da moram da volim to što rade s ugovorima i ono što forsiraju s pornografijom", rekao je Kanje u intervjuu s teoretičarem zavere Aleksom Džonsom.

Kada je Džons rekao da ne voli naciste, Kanje je dobacio: "Ja volim Hitlera. Moramo da prestanemo s ocrnjivanjem nacista sve vreme".

Kroz emisiju Kanje je nekoliko puta prozivao Jevreje i veličao Hitlera. "Ti imaš malo fetiš na Hitlera", pitao ga je Džons u jednom trenutku, kojem je bilo dosta neprijatno zbog Vestovih antisemitističkih izjava. "Nisam baš za to što govoriš o Jevrejima", nadovezao se Džons.

Džons je pokušao da uzvrati Kanjeu na izjave o Hitleru i nacistima, ali ovaj se nije dao. "Ne volim reč 'zli' uz reč nacisti. Ja volim Jevreje, ali volim i naciste", rekao je Vest.

Podsetimo, Kanje Vest je zbog ranijih antisemitskih izjava na Tviteru izgubio unosne poslove s raznim modnim brendovima i ostvario je masovne finansijske gubitke u kratkom roku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track